Stavím jen dodnes létající warbirdy aby mě nikdo nemohl šikanovat za odstíny barev

Martin Černý 'Černoch' píše:Přesně si to nepamatuju, určitě se najde někdo zdatnější v tomto směru, Stráci byla letka která prováděla nějaký výzkumy vlivu lítání na lidský organismus, zjednodušeně řečeno. Původně sídlila v Líních u Plzně. Taky měla pár zajímavě pomalovaných mašin, třeba Mig-21 UM namalovaný jako autobus s hlavama pilotů na hřbetu. Bohužel to bylo jen křídou a dlouho to nevydrželo, ale fotka by měla být v soukromé sbírce jednoho ze Stresáků.
moloko píše:Faktem je, že mohla jen v Bechyni prolétnout v rámci, cvičení atd....Pamatuji si jen tu šachovnici a "plamen u zadku", když jich možná 5 - 6 šlo nahoru.
Co ten znak, nebyl by ?
moloko píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Přesně si to nepamatuju, určitě se najde někdo zdatnější v tomto směru, Stráci byla letka která prováděla nějaký výzkumy vlivu lítání na lidský organismus, zjednodušeně řečeno. Původně sídlila v Líních u Plzně. Taky měla pár zajímavě pomalovaných mašin, třeba Mig-21 UM namalovaný jako autobus s hlavama pilotů na hřbetu. Bohužel to bylo jen křídou a dlouho to nevydrželo, ale fotka by měla být v soukromé sbírce jednoho ze Stresáků.
Tak to je hodně zajímavá informace, nicméně, kdyby byla fotečka. Jako původní bechyňák, s otevřenou pusou zírající na oblohu, jsem vděčen za jakýkoliv foto nejen Migu 21.
jendam1 píše:Jeden můj bývalý spolupracovník sloužil v Bechyni jako voják základní služby. Bylo to někdy v době zavádění MiGu-19, a mluvil také o tom, že piloti podlétávali most. Každopádně za podobnou zábavu hrozil nucený odchod od letectva
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků