Ta Revellova G-10 se mi stavěla dobře,je to jednoduchý model s nevelkým počtem dílů,všechno pěkně pasuje,skoro jsem ani netmelil.Dokonce jsem to měl docela rychle postavený,což je u mě vzácnost(jsem totiž král všech modelářů-šneků).Jediný,co se mi na modelu nelíbilo,byla pravá strana směrovky,byla nějak moc plochá v porovnání s druhou stranou nebo co.Nakonec jsem to tak nechal,ale moc se mi to teda nelíbí,takže radši na Mesouna hledím jen z levé strany No a snad překryt kabiny se mi zdá trošku nižší než by měl být,ale možná je to jen můj dojem...Takže můžu doporučit:jednoduchý,dobře postavitelný model a je skoro zadarmo!
Dík za upozornění,Hansi.Tahle informace se ke mě jaksi nedostala,pravověrní mesounologové by mě určitě nejradši .Takže nakonec mám doma pěkný model G-desítky-to není špatný zjištění!
Mam v planu nakoupit hromadu doplnku k tydle stodevitce a udelat ji pekne zarytou v poli(tak to nácíčkům slusi nejlip ).Popravde se mi i ryti na ty revellsky libi vic,nez od Japonciku,hlavne na trupu.