Naposledy upravil SV dne 17 črc 2008, 17:35, celkově upraveno 1
Fíkus píše::P Tak sem z toho vedle jak ta jedle, tudle Revi tu nemám a čumím jako puk, je to parádní, ještě počkám na Kubův názor.
Velké díky
Fíkus píše::P Tak sem z toho vedle jak ta jedle, tudle Revi tu nemám a čumím jako puk, je to parádní, ještě počkám na Kubův názor.
Velké díky
Fíkus píše:KDyž foto z června 42, kokpit byl ještě v RLM 02?
SV píše:Tato F-4-ka je vyrobená v poslední serii WNF nebo v Erle. Tyto se vyráběly od 12/1941 do 4/1942 respektive 1/1942 až 5/1942, takže by měly být teoreticky kokpity v RLM 66. Když se, ale podívám na větší fotku z Jagdwaffe, tak se mi nezdá, že by trup za hlavou pilota byl v RLM 66. Spíš bych, dle žádného kontrastu k spodní barvě, řekl že je v RLM 02.
Hansi píše:
Pri tropických strojoch je to možné, viditeľné časti interiéru pod sklom boli vo farbe RLM 02 - z dôvodu prehrievania interiéru kabíny.
padre píše:Zdravím. Taky jsem se jednou již zabíval tímhle kamo schématem. Nevím jestli jsem ho rozluštil správně. Každý má na věc jiný názor. Myslím si také, že se jedná o tropický stroj, který má ale RLM 79 protaženou až na spodek trupu. Některé stroje to tak měli. Zbytek kamo je pak dle mého mínění RLM 74/75. Možná je i varianta se světlými boky - RLM 76 nebo 78.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Honza Aznoh a 36 návštevníků