Tak jsem ještě navečer malinko prohnal e-mail.Toto je přímo ze Švédska.Mělo by to být relativně přesné až na font těch čísel.Víc se už toho asi nesežene.Takže hola hola práce volá ať se máme v ,,Rozestavěno" na co dívat. S pozdravem Martin
Naposledy upravil Martin Král dne 05 lis 2010, 20:07, celkově upraveno 2
Pro pány Drakenáře: navštívil jsem muzeum v Kecelu asi 70 Km od Keckemetu a nafotil další věci na Draka, komplet šachty ,podvozky a hlavně celou šachtu v trupu ze který se vyklápí APU . To je masakr, takovou díru plnou hadic, kabelů a různých krabic bych nečekal. Až se vrátím pokusím se dostat co nejrychleji fotky na náš web.Gawa je super, ale ještě bude co dodělávat. Taky jsem znova mrknul na nýty, nějaký byly vidět na spodním křídle, něco málo na trupu, ale opravdu jsou dost zahlazený do povrchu letadla. Zato rychlošroubů je na křídle a SOP poměrně hodně.
Fishbed22 píše::P Copak nám to chystá Kamil Meluzín.
[/img]
podle této kamufláže chystá jasnou reedici staré čtvrtky od Lindbergu.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Pokud jde o ten stroj s lámanou kamufláží tak to bude chtít více úsilí. Kromě překrytu,kokpitu a rytí tak má hlavně jiné vstupy vzduchu. A pár drobností by se ještě našlo.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]