Mohu doporučit "Polygon" na Su-24, dost pérovek detailů, výkres Su-24M s řezy včetně bokorysů dalších verzí či sérií, rentgéňák, výzbrojní schéma, pár barevných kamo, barevné fotky na kvalitním papíře. Text ale jen v ruštině
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Tak jsem objednal tu knížku od Polygon Press, koupil dva vagóny slivovice a teď už budu jenom netrpělivě čekat na podklady. Jenom si tak říkám, jestli by ten rezin nevyšel levněji
Ps. 2Petear: Tu-22? Na to házim bobek. Co takhle Tu-160? Ale musíš do toho jít se mnou, uděláme duel. Jo a měřítko menší než ..., řekněme 1/32 nemá cenu dělat ne?
Polygon udělal dotisk? Já ji mám z r.1996 a je uvedeno jen 2000 výtisků. Jestli je to nové doplněné vydání, tak na tom můžeš jen vydělat lepšími podklady
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Mám, leží tady vedle mne na stole, ale nestíhám.... Dnes je jeden z mála dní, kdy jsem to flákal, protože jsem ráno byl na očním a pak jsem byl slepý jako kotě, tak jsem měl celý den volno. Zítra už mne zase musí počítadlo začít živit aby si vydělalo na následníka Ale určitě je v té knížce v odkazu víc fotek jak ve té mé, tam jich určitě 150 barevných není