may day,may day pane Skrblík klesáme! člen štětečkové galaxie č.10
Odkaz smazaný moderátorem.
Rampa mc kvák píše:Na ty fotky z primeportalu sem koukal a moc mi nepomohly, alespoň tu vrchní část jsem tam neviděl, nutně bych potřeboval foto těch trysek o kterých píše Petr Kalousek. Kvalita stavebnice? Až ze sebe sfouknu ty nánosy bílého prachu od broušení tmelu, tak zkusím dát něco do rozestavěno.Já mám apoň v mé stavebnici smíchány díly na dvě různé verze, nevím jestli to tak má být nebo chyba při balení. Tímpádem se mi díly blbě hledají, návod mi přijde mírně nepřehledný. Jinak harriera to připomíná, detaily nic moc, doplňky v 1/24 asi nejsou, takže něco do kabiny jsem dosochal,zkusil otevřít klapky sání. Hrubě nesedí vstupy vzduchu a pár jiných věcí,takže tmelit, brousit,čímž rytí a nýtování veme za své. Nejhorší je nýtování, v některých místech je uděláno dost chaoticky, jako by si někdo řekl, čím více tím lépe. Vůbec nevím co s tím, zatmelit přebrousit, přenýtovat? Do toho se mi vůbec nechce, ještě jsem nenýtoval a mám ruce volšový, no zkusím odpolko hodit foto do rozestavěno.
Uživatelé procházející toto fórum: Dr. Turnovský a 44 návštevníků