No Air-A-Cutie identifikují jako 400, D i F težko říct. Na tý fotce je to snad před nějakou lehčí přestavbou. Udělali z toho potom tu s bílým vocasem a náběžkama a 6 výfukama, ale snad to byla pořád ta stejná mašina. Já by jsem tipoval tu 400, ale...
Podle toho co jsi Lubosi chtel stavet australskou Cobricku verze Q, domnivam se co jsi hledal nejake neokoukane zajimave kamo. Na P-40 Q videljsem neco takovecho, mozna kamo ne je tak celkem odlisne... Mrknijte na navod dekalu v 1/48 Cutting Edge CED 48146. Letoun z cervenem pruhem i ocasem je podle mne, moc pekny.
Dekaly jsou dobre kvality - nakupovljsem je pro mojeho modelarskecho priteli, tak jsem je mohl dobre prohlizet.
Pro hovori taky to, ze jen malokdo ve Stredni Evrope vlastni ty dekaly (Cutting Edge - nejsou dostupne i popularni v nasich zemech) . Priznivci 1/48 vetsinou staveji modely od Edy v zbarveni zo stavebnice - tak mel byste moznost vlastnit nejakou odlisnou Cobrickou. Jak nesetrite na dekalech (stoji 10 $) i mate moznost objednat neco na platebni kartu v internete - moc doporucam.
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS