tak som sa niekde stratil, podľa múdrych kníh rozdiel medzi P-12E a P-12F má byť zoskupenie výfukov a otočné kolečko namiesto klasickej ostuhy (ak nebudeme riešiť výkon motoru). Tá foto rozpráva niečo iné, chcelo by to ešte sériové číslo o ktorý kus z tých 25 vyrobených ide. Samozrejme, že P-12E sa upravovali spätne. Užívateľmi P-12F boli 36. stíhacia letka (Langley field) a 24. letka zabezpečujúcia ochranu panamského prieplavu (Albrook field) ...
Martinicky Vladimir píše:Raftom?...a ja som si myslel, ze odjakziva sa tieto konstrukcne prvky nazyvaju zahlavove pylony...
OK, už si sypem popol na hlavu. Tak škaredo a neodborne sa vyjadriť, áno je to záhlavový pylón. Ešte vyriešíme tú modifikáciu u P-12E chrániacich Panamský prieplav a vojde sa tam aj ten Raft (Aj keď toto je z F4B-4, https://www.axis-and-allies-paintworks. ... p?id=12967) ...
dmoravan, beriem spet... vobec som si neuvedomil, ze predlzenie toho zahl. pylonu je vlastne prisposobenie sa velkosti toho zachranneho gumoveho clna...
tak a teraz armáda (pôvodná ostruha u P-12E, a kolečko najprv u P-12 F, potom i P-12 E (možno až dva typy?)), nech na to pozerám akokoľvek nepodobá sa mi na kolečko z F4B-3/F4B-4 ...