tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
Martin Glogar píše:Počkej, to jako fakt všechny tři kamo z krabičky FM mají starší typ směrovky? to se hoši z FM opravdu sekli tak moc?a fakt je ve FM trup s novějším typem směrovky? já o tom vím prd, nepoznám to, třeba tu kecám blbosti a je tam ten starší...nebo máš doma i FM a jsi si jistý, že tam maj ten novější? ani nevím, kde jsem tu informaci (že je v krabici FM novější větší typ) vzal...třeba je to ten starší...
jinak děkuju moc za fotky...špatné je, že na tu malou hranatou žlutou 5 nedám dohromady obtisky, jak číslo, tak tu malůvku na čumáku...takže to dopadne asi takhle...udělám velkou zelenou žlutou pět z návodu z těch dílů, které jsou ve stavebnici, a budeme dělat, jakože ty dvě fotky, cos mi tady dal, neexistují, jo?a psssst
glock píše:Martin Glogar píše:Počkej, to jako fakt všechny tři kamo z krabičky FM mají starší typ směrovky? to se hoši z FM opravdu sekli tak moc?a fakt je ve FM trup s novějším typem směrovky? já o tom vím prd, nepoznám to, třeba tu kecám blbosti a je tam ten starší...nebo máš doma i FM a jsi si jistý, že tam maj ten novější? ani nevím, kde jsem tu informaci (že je v krabici FM novější větší typ) vzal...třeba je to ten starší...
jinak děkuju moc za fotky...špatné je, že na tu malou hranatou žlutou 5 nedám dohromady obtisky, jak číslo, tak tu malůvku na čumáku...takže to dopadne asi takhle...udělám velkou zelenou žlutou pět z návodu z těch dílů, které jsou ve stavebnici, a budeme dělat, jakože ty dvě fotky, cos mi tady dal, neexistují, jo?a psssst
JJ panacci se sekli. Stare provedeni SOP je na te fotce velke zlute 5. Nova SOP mela jine deleni pohyblive casti jako je to u male zlute 5. Mam model FM i SH rozdil poznam dobre. FM ma novejsi provedeni a ani jedna camo nesedi.
Muzes delat velkou zlutou 8 a jeste sem pri hledani nasel i 10 a tu malou 5. Decaly jsou na arsiku Sky-decals. PS ty odkazy me nezobrazujou zadnou G55.
Martin Glogar píše:Ale ta žlutá 8 je malá, takže to je asi ta kamo jak píšeš ty...má na levé polovině trupu zamalovanou půlku znaku (italské vlaječky...sorry, ale neznám název) zamalovanou bílým obdelníčkem
glock píše:Martin Glogar píše:Ale ta žlutá 8 je malá, takže to je asi ta kamo jak píšeš ty...má na levé polovině trupu zamalovanou půlku znaku (italské vlaječky...sorry, ale neznám název) zamalovanou bílým obdelníčkem
No v "nejhoresim" pripade mam nejake decaly ja jeste bys mohl delat camo kdy na hornicj plochach pres zelenou jsoy takove tluste vlnovky NC4 jde o posledni tovarni camo Fiata. Nebo pak Fiata v RLM barvach. Na kazdy pad kombinace "zelena" camo + nova SOP Ti dava moznoat cisel 8 a 10 (velke kulate) nebo 5 ci 2 (mala hranata). Vic uz se mi v materialech nepodarilo identifikovat.
Martin Glogar píše:glock píše:Martin Glogar píše:Ale ta žlutá 8 je malá, takže to je asi ta kamo jak píšeš ty...má na levé polovině trupu zamalovanou půlku znaku (italské vlaječky...sorry, ale neznám název) zamalovanou bílým obdelníčkem
No v "nejhoresim" pripade mam nejake decaly ja jeste bys mohl delat camo kdy na hornicj plochach pres zelenou jsoy takove tluste vlnovky NC4 jde o posledni tovarni camo Fiata. Nebo pak Fiata v RLM barvach. Na kazdy pad kombinace "zelena" camo + nova SOP Ti dava moznoat cisel 8 a 10 (velke kulate) nebo 5 ci 2 (mala hranata). Vic uz se mi v materialech nepodarilo identifikovat.
Tak hrozně moc díky za objasnění situace, rady a pomoc...zkusím někde teda buď sehnat nějaké obtisky na některé z čísel, které jsi vyjmenoval u těch zelených (mělo by se teda jednat o ty čísla jenom, že, ten znak na motoru by měl být až na některé případy takový ten "čertík", že?), nebo si zahraju trošku na sci-fi a nebudu si s tím lámat hlavu a s odvoláním na návod si postavím některou z kamo z dílů z krabice, hrozně pěkné jsou všechny tři...ty to sice poznáš, ale tak já myslím, že jinak by mi to mohlo projít, ne?
Martin Glogar píše:Jinak te nechci o obtisky pumpovat, budes jich stavet hodne a určitě se ti budou hodit...to já bych se ty dvě čísla pokusil nějak vyřezat a fouknout to barvou...
Martin Glogar píše:Jéé, kde vzal ty vztlakové klapky, to někdo vyrábí? jinak to se nastavíš...mě nikdy víc než jeden model od stejného kusu stavět nebaví...i když věřím, že jak si vychytáš nedostatky a zádrhely stavebnice, kvalita dalších kousků roste...
glock píše:Martin Glogar píše:Jéé, kde vzal ty vztlakové klapky, to někdo vyrábí? jinak to se nastavíš...mě nikdy víc než jeden model od stejného kusu stavět nebaví...i když věřím, že jak si vychytáš nedostatky a zádrhely stavebnice, kvalita dalších kousků roste...
JJ klapky jsou z citovaneho setu. No ja nemusim stavet nic vickrat ale ruzne camo k tomu svadejzvlast u italu.....
Martin Glogar píše:glock píše:Martin Glogar píše:Jéé, kde vzal ty vztlakové klapky, to někdo vyrábí? jinak to se nastavíš...mě nikdy víc než jeden model od stejného kusu stavět nebaví...i když věřím, že jak si vychytáš nedostatky a zádrhely stavebnice, kvalita dalších kousků roste...
JJ klapky jsou z citovaneho setu. No ja nemusim stavet nic vickrat ale ruzne camo k tomu svadejzvlast u italu.....
To je fakt, u té G-55 je jedna kamufláž hezčí než druhá, já bych třeba z té krabičky postavil nejradši všechny tři (nebo spíš jejich ekvivalenty, bez chyb)Italian kits říkáš, jo? asi to nebude nejlevnější, že? a k dostání to taky nebude jednoduše předpokládám...mno uvidíme, třeba si pospíší Edu a nějaké doplňky (hlavně ty klapky) spáchá, nebo se obejdu...
Uživatelé procházející toto fórum: Tango a 42 návštevníků