Honza Kopecký píše:Takže projekt kocour ve 48 odložen na důchod....
Honzo, co když se naše ročníky důchodu nedočkají?

Honza Kopecký píše:Takže projekt kocour ve 48 odložen na důchod....
Honza Kopecký píše:Přesně tak. Já sem AMK držel skoro 4 roky palce aby to dotáhli do TOPU... hned jak to šlo, koupil sem ho... a když to vidím, jsem rád že už je pryč.
Tamiyu sem v ruce neměl, ale mrzí mě tam absence rozložených křídel. Takže projekt kocour ve 48 odložen na důchod....
čapik píše:
Mně se u AMK líbí možnost výběru předního podvozku. V pozici na startu bohužel tamka ani jiný výrobce nemá. A aftermarket se nedělá :-(
čapik píše:Honza Kopecký píše:Přesně tak. Já sem AMK držel skoro 4 roky palce aby to dotáhli do TOPU... hned jak to šlo, koupil sem ho... a když to vidím, jsem rád že už je pryč.
Tamiyu sem v ruce neměl, ale mrzí mě tam absence rozložených křídel. Takže projekt kocour ve 48 odložen na důchod....
Mně se u AMK líbí možnost výběru předního podvozku. V pozici na startu bohužel tamka ani jiný výrobce nemá. A aftermarket se nedělá
Tomáš Macourek píše:Vůbec, Kubo, nechápu, kde jsi vzal tolik optimismu v tom propagačním textu.
Robert Blaschke píše:Ako sa to hovorí: Príliš veľa podkladov, modelárova smrť
Jakub Vilingr píše:To ale není propagační text. To byl holý pohled do krabičky. Model jsem si zakoupil sám, takže o PR článku nemůže být řeči. A ano, AMK splnilo mé očekávání.
Honza Kopecký píše:...Navíc tady nejde o jen o rámečky zámků ale o to, že je každý sacák uplně jiný. Když pomineš rámečky, je tam dalších x rozdílů mezi levou a pravou stranou.
Honza Kopecký píše:snažím se bez urážek debatovat o chybách, které se zatím našly.
Tomáš Macourek píše:Když ono to tak, Kubo, vypadá. A pokud to propagační text není a jen tak vypadá, tak rozhodně si myslím, že jsi napsal o jiných typech (především o těch z WWII) mnohem objektivnější a ucelenější preview.
Jakub Vilingr píše:V mém článku jsem se zaměřil na představení stavebnice a na fotkách pak fotky detailů. Není to recenze, je to preview! Na článku na ModelWebu bylo několik zavádějících informací - hlavně nepravda o obtiscích od Cartografu, čirých dílech s čočkovým efektem a tak. Osobně jsem byl hodně zklamaný z povrchnosti toho preview, proto jsem se rozhodl napsat preview své. Nebo to je špatně?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků