Uz se tesim az na krabickach bude uvedeno treba JBr decals, Eduard, BOA agency, Special Hobby, Brudra - pracovni odevy, Chu - Cheng inc., Staroceska pekarna a podekovani dalsim subjektum za pomoc a spolupraci pri realizaci modelu
Charlie možná jen zaměňujete obyčejné dodavatelsko odběratelské vztahy za spolupráci dvou samostatných subjektů na určitém projektu, kdy do toho každý ze subjektů vloží své vlastní prostředky,vědomosti,zařízení....................atd.atd. tak, aby mohl být projekt realizován. To co popisujete je obyčejný nákup dílů v ..........kovomatu, pekárně,to je něco jiného. Spolupráce dvou či několika zcela rovnoprávných subjektů je naprosto normální a běžná.
Je nemožné, aby jste se se spoluprací dvou subjektů nesetkal,jako zkušenému modeláři Vám to nevěřím, přinejmenším jedno dílko (stavebnici) pánů Fockeho a Wulfa jistě ve skříni máte. Uvedu Vám pár příkladů jako, Laurin - Klement Českomoravská - Kolben - Daněk ..................toto je původní název,po znárodnění již jen ČKD Daimler - Benz Mercedes - Benz Focke - Achiles Focke - Wulf
A pokud zůstaneme u našich 144 tak Mark I-Jach , nebo Brengun-Jach,případně Attack -Jach není nic jiného než spolupráce dvou subjektů, které to na určité projekty daly dohromady,..........normální a běžné, Ostatně jak bude např. E-d tak se stejně jako jiné roky můžete u mne zastavit, rád Vám případnou nejasnost za popíjení Coca - Coly (fuj) vysvětlím
Jarda Matt: Ne ne, nezaměňuji, jen mi to přijde srandovní. I když mě modelařina živí a do několika projektů jsem investoval vlastní prostředky, nějak nemám potřebu být veden na krabičce, ale chápu, že na to každý nahlíží jinak. A asi budete překvapen, ale ve svém kytníku ani jedno dílko pánů Fockeho a Wulfa nemám Ale vaše modely mám rád, ať už jste na krabičce uveden či nikoliv
Paráda... koukám, že BH-3, o které jsme kdysi mluvili, je dokončená.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Peter Majerčiak, Nitra http://www.mkzobor.sk Sklamanie na každej súťaži: "V kategórii Lietadlá 1/48 vyhráva Supermarine Spitfire, P-51 mustang, FW-190 alebo BF-109."