Já to klidně do dvaasedmy připravím, ovšem jaký detaily zvládnou v tiskárně , nevím. Snad nebudete potom křičet že dekály stojí za prd. To už ale neovlivním.
Maxime,možná jsem si tvá slova špatně vysvětlil,ale přijde mi to ,že si myslíš,že ve dvaasedmě budou i odlitky...mastery jsem dělal jen na tu ,48,...jen pro upřesnění
Martine urcite nadavat nebudu, ale rad si ji slepim i v 72 ..Lado, ne to jsem ani nepocital, ze by odlitky byly na na 72 ...jen jsem se informoval na dekaly...to by musel bejt masakr takovy mini odlitky na 72 ja ted stavim v 72 cervenou SARku...taky detaily jako mate v tech vasich vetsich asi snad udelat nejde nebo aspon ne me ale snazim se alespon aby tam bylo neco, co by vypadalo jako ve skutecnych masinach
Libore, prosím tě, můžeš mě přes uschovnu znova poslat ty soubory s tvojema fotkama? Já to nemůžu najít, asi jsme to omylem smazal. Ať můžu kreslit dál ty vaše mašiny. Díky.
S JIXem mám dva nepatrné zádrhele..... na jedné fotce má pod nápisem Záchranná služba nějaké černé telefoní číslo.Z fotky nejsem schopen 100% vyluštit o co se jedná. Ví někdo kdy to bylo , jak dlouho tam zůstalo a co to bylo za číslo? Je možné že to byl telefon na Libereckou odnož 048/24444 a nápis Liberec před číslem jako bylo na OK-MIP? Pak si nejsem jist fontem použitým na kodovky. Drobné odchylky snad omluvíte, pokusím se přiblížit co nejvíce fotkám.