Naposledy upravil IVAN R dne 30 led 2010, 21:46, celkově upraveno 1
IVAN R píše:Nodoslovne nemyslel som debilnich ale skôr vychcanych,debili su skôr rusaci že vlastne skoro zadarmo davaju technologie a že potrebuju inych.Ved ked tak zoberieme činania ani indovia ani za 100 rokov by neprišli k timto technologiam.Zapad určiťe by im asi nedovolil ani v licencii vyrabať.Len ked chceš Indiku tak si kup hotove ero.
Co tej masine po vzhladovej a estetickej stranke chyba???! A ostatne co bude vo "vnutri masiny"...avionika a pod.,to ukaze cas!!!IVAN R píše:Za vyjadrovanie sa ospravdlňujem bol som rozhorčeny tym čo som sa dočital na ruskich forach o tomto eru že je vlastne už skoro 30 rokov stary projekt .Z BERKUTU sa vlastne vratili k tomuto T-50.Na invektiva nereagujem!!!!A po druhe viac menej som rusofil ale toto fakt pokašlali lebo mali ooomnoho lepšie projkty aj ako BERKUT.
Ivan Rohaľ píše:Nevýhodou F-22, F-35 sú bočné vstupy vzduchu. Amíci veľmi dobre vedia prečo majú trysky hýbateľné len hore dole - oni síce majú plnú hubu drístov o zníženi RCS zozadu (a že preto) ale to vie každý kto chce, že je to kec... Ani obyčajné trysky ako na PAKu alebo F-35 nie je vidno na radare lebo sú zakryté horúcou plazmou ktorá pohlcuje akúkoľvek vlnovú dĺžku RF žiarenia. Problém bočných vstupov je: ak by dal trysky v bok zatienilo by to vstup vzduchu z vonkajšej starny a hneď pumpáž a explózia.... A infra argument môže pouźiť iba človek, ktorý nerozumie vývoju infra kameier. F-22 je viditeľný aj s vypnutými motormi na 60-110 km pomocou infrazameriavačov ktoré používaju ako čidlo chladenú infra kmeru aspoň druhej generácie (momentálne existuje 3,5 generácia) napr. Eurofighter Pirate, Rafale IR sensor, F-35 , Mig-35, Su-35.....
Martinicky Vladimir píše:Dnes som bol velmi zvedavy,ako okomentuju nase ""nezavisle media"" prvy "skok" a uvolnene zabery na novy rusky Suchoj,a mozem povedat,ze vo vsetkych mediach ci uz na Slovensku alebo v Cechach,boli komentare na novu rusku masinu TENDENCNE,NEOBJEKTIVNE a pod.,ako by ich pisala "jedna osoba"...zaroven prispevky o novom Suchoji boli az na konci vydania spravodajstiev...to keby v Amerike vymysleli "kolobezku pre Havla",tak by to bolo na zaciatku vsetkych sprav...tym chcem len naznacit kto ovlada media,ktore nam posuvaju same negativisticke spravy o Rusku...
Vladimír Begera píše:no mne sa ten novy eroplan paci a moc. Firefox sa mi nepaci, radsej by sa mal volat Su-57 NAAK - "North America Ass Kicker"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků