Filip Tomči píše:Já mám strašně rád ty koblihy s dírou uprostřed. Ty růžové a čokoládové. Sice je nesmím, ale mám to po cestě z práce.
udělej si klasický, domácí koblihy.
To je někde hoodně jinde

Filip Tomči píše:Já mám strašně rád ty koblihy s dírou uprostřed. Ty růžové a čokoládové. Sice je nesmím, ale mám to po cestě z práce.
Richard Plos píše:Ne, demagog byl člověk mluvící za lid proti mocipánům, pak se to ale zvrhlo, protože tihle mluvčí zneužívali toho, že mluvili ku "sprostému lidu", který měl minimum informací či znalostí a začali toho zneužívat tím, že stále častěji používali nekorektní a zavádějící argumenty.
moorwind píše:Ono je to všechno se vším spojené pokud se pořádně podíváte kdo sem dává stavby jsou to víceméně pořád ti samí lidé. Moc nových není většina se přesunula na Sociální sítě. Důvodu je povícero mnohem rychlejší interakce, jednoduchost přidávání fotek ( tady ať se na mne správci nezlobí ale nutnost upravovat formát fotky aby se mi vešel na fórum je internetový pravěk ). Ano např fb má z mého pohledu problém že vám tam pochválí kdejakou hovadinu. Ale prostě taková je doba. A abych se dostal k tomu co se tady celou dobu řeší .upřímně recenze na nějakém modelwebu má dosah kolik ? 200 -300 lidí když to prezenu ? Takže v modelarskem prostředí naprosto minoritní zásah do postižené skupiny. Jeden příspěvek na FB napriklad ať se nehádají od Kubrta nebo Loudy si přečte a uvidí víc lidí takže co se tu vlastně řeší ? A pokud někdo neumí napasovat resin je to lopata a žádný návod na tom nic nezachrání ( pokud není řeším blbě![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků