Vl.Šulc píše:Roman_CZ píše:Dobrý den,
nezkusili byste letos takovou malou odbočku k obtiskům na výročního Gripena, když už máme těch 100-let vzniku ČSR?. Alespoň jako BFC položku. Schoval bych si je, až bude k tomu jednou i model.
Gripen - 100 LET letectva a PVO
To je hezké. Dělá někdo nějakého slušného Gripena?
Vl.Šulc píše:Jeňýk píše:Pane Šulci. Trošku choulostivý dotaz bych měl. Jestli páně Muzikantova firma vydá skutečně letos Čmeláka a udělá nám stejnou radost, jako vy MiGem-21, Pouvažujete alespoň o ZOOM sadě? Stačí kšandy, německé pedály a palubovka. Pokud jsou vzájemné vaše vztahy stále na tenkém ledu, klidně tento dotaz ignorujte.
Na short-runy lepty neděláme, to nemá se vztahy s panem Muzikantem nic společného.
Vl.Šulc píše:Jeňýk píše:Pane Šulci. Trošku choulostivý dotaz bych měl. Jestli páně Muzikantova firma vydá skutečně letos Čmeláka a udělá nám stejnou radost, jako vy MiGem-21, Pouvažujete alespoň o ZOOM sadě? Stačí kšandy, německé pedály a palubovka. Pokud jsou vzájemné vaše vztahy stále na tenkém ledu, klidně tento dotaz ignorujte.
Na short-runy lepty neděláme, to nemá se vztahy s panem Muzikantem nic společného.
Martin Černý 'Černoch' píše:Vl.Šulc píše:Jeňýk píše:Pane Šulci. Trošku choulostivý dotaz bych měl. Jestli páně Muzikantova firma vydá skutečně letos Čmeláka a udělá nám stejnou radost, jako vy MiGem-21, Pouvažujete alespoň o ZOOM sadě? Stačí kšandy, německé pedály a palubovka. Pokud jsou vzájemné vaše vztahy stále na tenkém ledu, klidně tento dotaz ignorujte.
Su-17 od Modelsvitu na které jsi nechal udělat sady, nejsou čirou náhodou také short runy? Já mám pocit že jo.
standaslechta píše:Byla tady zmínka o Jacích. Přebal Jaku-9 Modelsvitu by byl schůdný? Jinak někde jste psal něco o nadstadartních vztazích z Airfixem tak mě napadla limitka Welouše mohlo by se to jmenovat "Good night Brussel" nebo korektněji "Káva se podává". Spity ČS. Wingu ty úplně vidím doma v regále. Pak už by vám chyběla limitka z Huroušema a 68.sq. Toliko takové moje přánička
Marek Branda píše:Vl. Šulc: na toho gripena ne že jste něco dávno dělali a stáhli z prodeje...vy ty lepty stále v prodeji a skladem máte. Drobný problém pro zákazníka nastává v tom, viz koment 72mana že je u Vás na eshopu nemohl najít, je v tom že když zákazník do vyhledávače zadá "gripen" anebo "JAS-39 gripen", což asi udělá většina lidí (myslím si to...vy mi to určitě zase nějak vyvrátíte), tak ty lepty se v nabídce na toho 1/72 gripena od Revellu neukážou. Musí do vyhledávače zadat pouze "JAS-39" a potom už ano
Uživatelé procházející toto fórum: Markus a 20 návštevníků