Toto kolega dal do 72, já to dám sem. Armory 1:144.
CARLOS CHECA píše:F-Toys rozhodně není 3D tlač
standaslechta píše:Ad Triple Nuts dělají i MiG-29-12 ale z ebay za 15 stovek s poštovným i když na obrázku výtisky vypadají dobře i přes igelit, tak to je teda darda.
Houmr_9 píše:Není to novinka, ale spíš bych měl dotaz. Máte někdo zkušenosti se značkou Triple Nuts? Dělají Mig-29 UB a dvousitz Gripena. Je to 3D tisk, tak by mě zajímalo, jestli už s tím někdo dělal. Ono to zřejmě bude stejné jako F-Toys, což je taky tuším 3D tisk.
jbr píše:Houmr_9 píše:Není to novinka, ale spíš bych měl dotaz. Máte někdo zkušenosti se značkou Triple Nuts? Dělají Mig-29 UB a dvousitz Gripena. Je to 3D tisk, tak by mě zajímalo, jestli už s tím někdo dělal. Ono to zřejmě bude stejné jako F-Toys, což je taky tuším 3D tisk.
No, hlavně si dejte bacha. Kamarád si od nich pořídil Viggena a jak to tak bývá, uložil ho do skříně. Jaké pak bylo překvapení za cca půl roku, když ho vytáhl a zjistil, že se křídla elegantně prohnula (přitažlivost zemská a divný materiál jsou sfině).
Jinak F-Toys jsou klasicky vstřikované modely, jen jsou z ABS plastu.
jbr píše:
No, hlavně si dejte bacha. Kamarád si od nich pořídil Viggena a jak to tak bývá, uložil ho do skříně. Jaké pak bylo překvapení za cca půl roku, když ho vytáhl a zjistil, že se křídla elegantně prohnula (přitažlivost zemská a divný materiál jsou sfině).
Uživatelé procházející toto fórum: hobby m a 10 návštevníků