Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48852 • Stránka 859 z 3257 • 1 ... 856, 857, 858, 859, 860, 861, 862 ... 3257
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Vit » 19 kvě 2018, 08:08

Marku, ač máš pravdu, jestli chceš aby tohle celé dlouhé povídání četl pan Šulc v sobotu, po procházce se psem, tak se bojím aby to nedopadlo že:
- přestane sem chodit si s námi povídat
- už nikdy nevydá nic speciálního na žádost modelářů. Tohle byla specialita, speciálně na přání, vymýšlet ještě speciální název, aby to všichni dokonale pochopili, to už chcete fakt moc!?
- začne vyrábět potřeby pro psy, tím už tady "vyhrožoval"

Nežil si náhodou v USA?? Tam je zvykem stěžovat si a žalovat výrobce, když na výrobek nenapíšou naprosto přesné informace typu "pozor kafe může pálit" :grin: :lol:
Život je krásnej 8-)
Vit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 10:11

ZK76 píše:Já bych se chtěl zeptat, jestli plánujete ještě nějaké resiny, jako např.šachty, výtokovou trysku apod. .... abych věděl, na co případně čekat. Jinak modýlek se mi líbí i ta oddělená směrovka. Možná jsem si nevšiml, nebo přehlédl, ale nevidím nikde zmínku o žádném markingu sovětského letectva, bude něco takového? Bylo by škoda, kdyby ne, mě se na tom ty hvězdy prostě líbí :)

Tato verze, tzv.Šedivka, v sovětském letectvu nelétala. Byla pouze v Československu, NDR, Polsku, Bulharsku, Rumunsku a posléze v Mali. Co se resinu týče, sady děláme postupně, kupříkladu tryska už je v prodeji, stejně jako cockpit a další drobné sady. Doporučuji sledovat naše Info, protože vydávání různých sad k MiGu-21MF bude poměrně bouřlivá záležitost (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jabbajindrich » 19 kvě 2018, 10:19

pane Šulci,

tomu se říká pro dobrotu na žebrotu, tedy dle posledního příspěvku muže se zlatou směrovkou ale chybějícím zbytkem,

EDUARD těch 400+ očí v cash flow jistě oželí, a pan kolega si směrovky vyřeže a nestane se z něho Dumas starší či mladší.

Ae vážněji, to Jéčko Mitchella ve čtvrtce myslíte vážně ? Nějak jsem to změnu v pipeline u Vás nezaregistroval.

Nejedná se o dodatečný Apríl, že ?

JN
jabbajindrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 19 kvě 2018, 10:24

Co dokážou s člověka udělat dvě stovky za směrovky . :shock: :shock: :shock:
Dobré pobavení :grin: :grin:
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 10:35

Marek Branda: Vy jste úžasný (:)

Uzavřel bych to tím, že je mi líto, že jste byl uveden v omyl, a neřešil bych, zda jsme Vás uvedli v omyl my, nebo zda jste si v této věci vystačil sám, jak Váš popis Vašeho uvažování naznačuje. Další postup je na Vás, vyměňte nebo nevyměňte si svůj nákupn dle Vašeho svobodného a jak doufám již poučeného rozhodnutí.

Ještě k vaší obsáhlé úvaze o tom, proč neprodáváme ten rámeček celý a jaké je to celé nesmysl. Prostě a jednoduše ho nechceme prodávat celý. Slíbil jsem prodávat oddělenou směrovku, tu prodáváme. Všechny Vaše další úvahy jsou naprosto zbytečné, je to nastavené takto a tak to také zůstane. Ostatně, pokud skladbu toho rámečku vezmete jako dannost, a nebudete nad tím spekulovat, bude mnohem obtížnější uvést Vás v omyl (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 10:40

jabbajindrich: když si to o Mitchellu přečtete pořádně, najdtete v tom můj časový odhad, kdy bychom se jím mohli asi tak případně možná a velmi podmíněně zabývat (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 72man » 19 kvě 2018, 10:48

Pane Šulci, můžu se zeptat, kolik kusů oddělené směrovky se vůbec prodalo? Mám jednu a po zkusmém sesazení už chápu důvod změny, proti zbytku modelu je to výrazně náročnější pasáž. Ale i já jako sotva průměrný modelář jsem po cca deseti minutách broušení spodní části a pantu s výsledkem spokojený. A druhý dotaz, asi ji nebudete znovu vydávat u příležitosti vydání dalších Migů, že?
rsz_dsc_0164.jpg
Na sucho

Na fotce je to sesazené nasucho. A to zelené je překryt kokpitu s TFace. Když už, tak už :) Přeji všem pohodový víkend a vyrážím na Open House 2018, nejen modely živ je člověk.
72man

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 10:51

Prodali jsme jich 97.

PF a PFM budou mít směrovku oddělenou. Pokud to tedy tentokrát vyjde přesně, že (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cargo » 19 kvě 2018, 10:59

Když už se rozjelo téma lobování, tak bych se chtěl zeptat, jestli by pro Vás nebyla atrativní limitka Mistel 1 1:48? Teda pokud by jste koupily výlisky Ju 88A od ICM; Bf 190F máte vlastní a vzpěry mezi oběma letadly byly tvarově jednoduché.
Plánujete nějaké další čtvrtkové letadlo z 1. světové války mimo Camela? Líbil by se mi Pup, Triplane nebo Hansa-Brandenburg W.29
cargo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jabbajindrich » 19 kvě 2018, 11:00

Vl.Šulc píše:jabbajindrich: když si to o Mitchellu přečtete pořádně, najdtete v tom můj časový odhad, kdy bychom se jím mohli asi tak případně možná a velmi podmíněně zabývat (:)

pane Šulci,

aha, ha - tušil jsem háček, ale přeci jen představa B-25J od Eduardů mě ohromila až ochromila,

věřím, že se dočkáme alespoň té 109 G-10 z Lipska

ržím palce všem

JN
jabbajindrich

• Odpovědět s citací

Příspěvekod speedyj » 19 kvě 2018, 14:22

eday.jpg

Tohle na mě dnes vyplivnul můj pc, nevím kdo se těší víc :lol: :grin:
speedyj

• Odpovědět s citací

Příspěvekod diamond » 19 kvě 2018, 14:25

Vl.Šulc píše:
diamond píše:Já bych si zaloboval za 1/72 Albatros D.III a D. III Oefag
a v 1/48 za Hansu Brandenburg C. I (:) :P

To lobujete dobře, člověče! (:)

To by byla velká paráda, kdybych se trefil :P Hansa Brandenburg C. I je zející díra na trhu jako hrom (přitom je to nejpočetnější letoun u KuK Luftfahrtruppen + spousta poválečných uživatelů včeně RČS), Albatros D. III ve dvaasedmdesátce by byl taky fajn neb Roden se fakt nedá, a váš D. III Oefag , který je podle mě nejlepší čtvrtkovou chmelnicí všech dob (mám jich sedm) by si zmenšení taky zasloužil...
Ještě se pane Šulci zeptám na malej Fokker D VII. Dočkáme se už letos? A markingy budou kopírovat čtvrtkové brášky, nebo budou i nějaké změny?
A děkuji, že se nám zde věnujete a nenecháte se otrávit často malichernými a sebestřednými přáníčky a problémy nás věčně nespokojených modelářů (:)
diamond

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 14:38

Fokker D.VII 1/72 se nám trochu zasekl, jaksi ho vytlačuje z přípravy forem MiG-21MF 1/72 a čtvrtkové Bf 109G-10 a Tempest, a obávám se, že hned po nich přijde Mustang, ale snad to nějak protlačíme. Do letoška se ale nakonec podle všeho nevejde. Co se markingů týče, asi tam budou po většinou stejné jako ve čtvrtce, ale drobné změny nevylučuji.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod diamond » 19 kvě 2018, 14:44

Chápu. Kdo si počká, ten se dočká (:) Holt chmelnice nejsou takovej mainstream a hit jako Mustang nebo stodevítky...
diamond

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 kvě 2018, 15:37

T-bolt píše:To Vl.Šulc

Dovolím si pokračovat v lobování za P-40 a vznést pár dotazů. :)
Pokud by jste do toho šli, dá se očekávat i P-36 a ranné verze P-40B,C? U P-36 v 48 na výběr v podstatě nic není. Desetkrát přebalený Hobbycraft a možná někdo má zašitou Esci v pozitivu. Potenciál předlohy je celkem zajímavý. Pro nás určitě účast ve francouzské kampani. :lol:
Tomahawk P-40B,C. Tady je situace poněkud komplikovanější. Relativně nově vydané modely od Bronco a Airfixu, starší Trumpeter a vousatý Hobbycraft. Ale i zde bych si dovolil zalobovat za nový model. Byl by to důstojný protivník k vaší Bf 109E-7 trop :lol: . Jak moc reálná je tato možnost?
P-40E až N. Tady si myslím, že není třeba až tak lobovat. Ta díra na trhu je celkem známá a když vidím za kolik se prodávájí vaše přebaly M a N od Mauwe tak věřím že to bude jen otázkou času než Kittyhawk s logem rytíře zaparkuje u mě v kitníku :lol:

V zásadě s Vašimi vývody nelze nesouhlasit (:) Je na to ale ještě dost času, myslím, že první verze P-40 se nedostane do přípravy dřív než za tři čtyři roky.
Vl.Šulc

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48852 • Stránka 859 z 3257 • 1 ... 856, 857, 858, 859, 860, 861, 862 ... 3257

Zpět na Diskuse