moloko píše:Lobuju za hmotu! 1/72, 1/48 potřebuji taky taky...Stejně je to slovo divné....
(čechlo)
Marek Branda píše:No asi jako píšete o kočce a mikrovlnce...tak já zase v podobě optimismu kdy overtrees kompletního modelu stojí 260.- a obsahuje výzbroj....kabinku....drobné díly...a křídlo..trup atd....tak v rámci proporcionality mi z čisté duše nedocvaklo že za 110.- bude jen samotný ocas. Fotku jste tam dát měli...a korektní...to vaše chyba je...já bych to viděl a rozhodnul bych zda objednám/neobjednám a z mé strany by to bylo bez keců a nadále ve spokojenosti zákazníka vůči Eduardu.
Tím co jste napsal na mě skutečně lehce arogantně působí....zvlášt, pokud mě konfrontujete o porozumění psaného a řečeného...to už jste fakt za hranou.
Marek Branda píše:No dobrý, tak se trochu zkrotim...jestli to bylo někde napsaný...OK. Nedostala se tahle informace ke mě, jinak bych to řešil jak jsem již napsal. Mám na modelařinu už tak málo času, stihnout přečíst všechno, co se kde po různu napíše taky nelze. Být to v náhledu na Edu webu rovnou....nepípnu ani slovo a držim hubu. Pro mě byl název jen identifikace onoho rámečku...
ZK76 píše:Já bych se chtěl zeptat, jestli plánujete ještě nějaké resiny, jako např.šachty, výtokovou trysku apod. .... abych věděl, na co případně čekat. Jinak modýlek se mi líbí i ta oddělená směrovka. Možná jsem si nevšiml, nebo přehlédl, ale nevidím nikde zmínku o žádném markingu sovětského letectva, bude něco takového? Bylo by škoda, kdyby ne, mě se na tom ty hvězdy prostě líbí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků