Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
harvy5 píše:Sry len rychlo z marodky... K F35 je to asi preto ze maju v paneloch nejake kovy zalaminovane.Viem to lebo som tie antenky am sam daval a potom za studena piect!Kto ma len zaklady zo sucastnej composite work for av vie.Takze to je to co blesky pritahuje a tiez preco sa tak rychlo namraza uaz pri tych +8 vyskituje.Kto ma zaklady z Aeroklubu si sanad nieco pamata.Ja som sa o navigaci,"nielen v cernych .." ucil 4r na strednej a potom dalej aj v praxi...Sry Pelejko ze ti kazim iluzie.
K F 15 a naletu pilotov... Viete vobec o tom ze az 80% naletu je na autopilotovi?A cakani na tanker?Keby ste si pozreli dennik pilota vedeli by ste ze ma tak o 20-30 startov viac ako iny NATO piloti.A to len preto ze si obcas mozu za family zaletiet.
Asi moj posledny prispevok.Uz ma vazne nebavy poucovat blbeckov spoza PC ako funguje lietadlo.El Negro sry ze som sa o5 a takto ozval,inac to neviem
harvy5 píše:Asi moj posledny prispevok.Uz ma vazne nebavy poucovat blbeckov spoza PC ako funguje lietadlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot], Pelant Jirka a 8 návštevníků