Takže to je jako konec volného obchodu? Nebo jak si to představují? Že obchodník bude v každé zemi kam posílá zboží, platit DPH? Nebo to bude platit zákazník, až mu zboží dorazí? Tohle měli udělat s migranty, limit 200 na rok a ostatní zpátky. To bych chápal víc.
Aktuálně mi jde z Bookdepository předobjednávky z března Ta 154. Už je to v Německu dle tracking ID. To jsem tedy zvědav, jestli se k tomu dolepí ještě nějaký dlaší náklady /
Nevím, podle jakýho klíče přidělují nebo nepřidělují Tracking ID, ale z Bookdepository jsem ho nikdy neměl. Knihu Ta 154 jsem objednal 28. 7. a 31. 7. byla odeslána. Jinou informaci jsem nedostal.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Ja tiez cakam na tu knihu z Bookdepository a popravde, odkedy bol Brexit tak sa to cakanie nejako predlzuje a teraz toto nove nariedenie EU o tych daniech, cele zle, to este len zacnu problemy s objednavkami Z bookdepository som teraz objednaval bez prihlesenia ako guest a platil paypalom, takze nemam viacmenej ani ponatie kde je kniha a ci vobec bola odoslana , takze sa nechavam prekvapit EU mala byt o zjednoteni a zjednoduseni vsetkeho vramci EU a bohuzial sa to viac zacina podobat ere pred vstupom do EU.
Ja musim za tu knihu z bookdepository v Rakusku zaplatit +10 eur, hlavne ze na nemeckom amazone bola ta kniha za rovnake prachy ako na bookdepository a ja debil som ju zobral z UK. Som zvedavy ci odchytia(samozrejme ze neprajem) aj Hansa ktory objednaval tiez do AT alebo to len Viedenska pobocka je taka akcna.