Včera přistál Moránek z daleké Nipponie tak jak jsem přislíbil pár fotoček. No nic moc to by se u nás asi nikdo strči do krabky (pytlíku) neodvážil. Takže ať se u Marků nebo Kulometčíci zamyslí. (Teda ať se začnou smekat ) Fotky jsou jaký jsou sorry nejsem žádnej Sudek nebo Drtikol.
No tak je to ještě horší, než jsem čekal. Ses tím neserou teda...
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Erich Súňai píše:Tak toto asi nie. Robia ho ešte jedny Japonci - Kami de korokoro. Ja som si od nich objednal Dewoitienku D 500, tak uvidim čo to bude zač kvalitou.
Morane od nich je podobná srajda neli horší nemá to pruhledný překryt kabiny (ale má to pro mě správné obtisky). U D.500/510 není velký problém udělat větrný štítek nový půhledný.
Herhot, to už se snad musí lepit s rouškou proti vdechnutí. A rozhodně bych do toho nechtěl kýchnout, kdo to pak má sbírat po kvartýru nebo vymotávat ze záclony
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...