dovolim sa pripomenut z dotazom na Brašovske Messerschmitty 109, mozeme sa casom tesit aspon na konverznu sadu, predpokladam ze model skor nebude...
slavkoss píše:dovolim sa pripomenut z dotazom na Brašovske Messerschmitty 109, mozeme sa casom tesit aspon na konverznu sadu, predpokladam ze model skor nebude...
sedan1 píše:Ahoj Fredy,
dneska v Čáslavi krásně létali skupinu Gripen, Lansen a Viggen.
Co takhle prapodivnoplán Lansen??? Samozřejmě do řady 1:72.
EDIT: beru zpět, Tarangus je ještě dostupný
Alfred Riedel píše:Úplně tedy nerozumím, proč je tu sháňka po konverzním setu, když ho Radu Brinzan nabízí ve třech měřítkách? Viz odkazy.(...)
Alfred Riedel píše:Rýnský posel:
https://www.specialhobby.net/2025/05/ry ... ifera.html
Úplně tedy nerozumím, proč je tu sháňka po konverzním setu, když ho Radu Brinzan nabízí ve třech měřítkách? Viz odkazy. Ta fotka vojnovej 316 by mne i tak zajímala, jestli mohu prosit na mail riedel(zavináč)specialhobby.eu . děkujisedan1 píše:Ahoj Fredy,
dneska v Čáslavi krásně létali skupinu Gripen, Lansen a Viggen.
Co takhle prapodivnoplán Lansen??? Samozřejmě do řady 1:72.
EDIT: beru zpět, Tarangus je ještě dostupný
Viggena už máme a kdybych měl volit mezi Gripenem a Lansenem, Gripen by vyhrál.
sedan1 píše: Ale formy pro Tarangus jsou od vás, nebo se mýlím?
Lansen v Čáslavi byl pro mě nečekaný, asi jsem špatně četl program. Překvapil rozměry i ukázkou. Viggen ale absolutní špička, a už ho samozřejmě 1:72 mám doma, stavba je otázka priorit. A až uděláte Gripena, tak nebude konečně třeba řešit kompromisy. Mám ve skříni spárku Revell, ale rád ji pustím.
bellx1 píše:Dobrý den. Chci se zeptat, jestli SH neuvažuje, tak jako nedávno s AH-1 Cobra, že by v rámci spolupráce s ICM v SH vzali jejich výlisky, doplnili je o lepty, příp. 3D tisk díly a neprodávali je pod svoji hlavičkou. Máte, nebo nemáte to v plánu p. Riedel ? Jde mi o jejich poslední vydání UH 60 z operace Gothic Serpent, ale nechci zbytečně kupovat holou stavebnici, pokud by se měla objevit na trhu verze s doplňky. Díky za odpověď P.M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků