Zdravím pánové. Mám prosbičku. Zejména pro kluky ze Slovenska. Nemá prosím někdo z vás fotku palubní desky na 21MF trup. čísla 7712? Díky moc
Hugo píše:Zdravím pánové. Mám prosbičku. Zejména pro kluky ze Slovenska. Nemá prosím někdo z vás fotku palubní desky na 21MF trup. čísla 7712? Díky moc
Kubouš píše:Jouza píše:Michal Vyparina píše:Mám možnost sehnat si MiG-21F-13 od Revellu v měřítku 1/72. Stojí to za to?? Případně zda se vyplatí investovat do resinů fy.Quickboost, či jiných doplňků??
Myslím, že je to pěkný model, lepe zpracovaný, než Bílek. Taky si jej chci časem pořídit
Tak to abys radši začal hned, jelikož reedice zatim nehrozí a na eshopech už je skoro nesehnatelný. Je to bohužel jeden z těch revelláckých modelů, co se objeví, všichni si myslí jak dlouho se bude lisovat a nakonec zmizí z nabídky ani nevíte jak. Minimálně to chce opravný set quickboost na čumák, ale nějaký set (je v něm vacu kabina, čumák, kola, sedačka) dělá i Pavla, ale nakolik je její oprava čumáku přesná netušim.
pknotek píše:Určitě se vyplatí lepty Eduard Zoom (pozor ale mají barvu kokpitu tyrkysovou, na starší 21f v šedé barvě tedy nepoužitelné), kola hlavního podvozku a hlavně kužel vstupu (nejhorší část stavebnice).
S tím tvrzením nemohu souhlasit. Po GO bylo zbarvení interiéru vždy tyrkysové, ale přístrojové desky byly buď černé nebo taky tyrkysové. Obojí je možné a netuším, co bylo četnější. Nenašel jsem žádné pravidlo, podle které by se to dalo poznat podle nějakých vnějších znaků, jediná možnost je podle fotky interiéru konkrétního letadla.Arccos píše: Obsahuje totiž tyrkysové panely, ale černou palubní desku. Jenomže taková kombinace dost možná vůbec neexistovala.
Martin Janoušek píše:S tím tvrzením nemohu souhlasit. Po GO bylo zbarvení interiéru vždy tyrkysové, ale přístrojové desky byly buď černé nebo taky tyrkysové. Obojí je možné a netuším, co bylo četnější. Nenašel jsem žádné pravidlo, podle které by se to dalo poznat podle nějakých vnějších znaků, jediná možnost je podle fotky interiéru konkrétního letadla.Arccos píše: Obsahuje totiž tyrkysové panely, ale černou palubní desku. Jenomže taková kombinace dost možná vůbec neexistovala.
Po dobu do GO byly interiéry šedé s černou deskou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků