Přemýšlím o stavbě 1/48 ICM Migu-25 PD. Můžete prosím uvést na co si dát pozor?
Duri píše:Má Re-2005 od SH niečo spoločné s Re-2005 od Swordu?
Ale jestli už budou Blochy... Snad dají nějaké info a snad budou alespoň Dewoitiny.Ondřej Škarka píše:DoraWings bude na E-day.
Raymond Kaňa píše:Tango píše:simipe píše:Všechny tři typy už byly ve čtvrtce vydány, Vautour od Fondeire Miniature a HiTech, Super Mystére od Fondeire Miniature a Ouragan od JMGT ale dneska už se prakticky nedají sehnat. Proto jsem psal, že by bylo super, kdyby se do toho někdo zase pustil. Jsou to významné typy, bojově prověřené, jak píšeš.
Mystére i Super Mystére od Fonderie mám doma a je to takový hard core, že za těch více než 10 let, co se mi doma válí, jsem nesebral odvahu se do nich pustit. Takže už jenom z tohoto důvodu bych nové stavebnice taky uvítal.
PS. Povrch Mystéru od FM považuji zatím za nejrealističtější ztvárnění litého pancíře tanku T-34 v 1/35...
Preto som tieto modely vzhľadom k dnešným technologickým možnostiam ani nepočítal. To je už len taký ten "domáci hardcore" ))) Je pre mňa veľkou záhadou ako tak veľká a vyspelá krajina, akou Frantíci sú, nemá aktuálne žiadnu relevantnú firmu s produkciou aspoň sa blížiacou dnešnej úrovni. Protom veľká tradícia, všetci si pamätáme Heller (dlhodobo v kóme), magazín Replic... Short-runový hráči ako boli (sú?) FM, alebo stále je F-RESIN, to by som sa aj hanbil v dnešnej dobe dať na trh...
Jagermeister píše:
je to zaujímavá stavebnica.....
Lubomír Kerék píše:Jagermeister píše:
je to zaujímavá stavebnica.....
v akom slova zmysle ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků