Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

1/72 novinky modelů letadel od všech výrobců

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 17210 • Stránka 803 z 1148 • 1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 1148
  • Odpovědět s citací

Re: 1/72 novinky modelů letadel od všech výrobců

Příspěvekod Jester » 05 črc 2021, 20:22

boticka5: Zkus se oprostit od osobních invektiv. Pokud někdo vydává model a je tu k němu diskuse, tak je to, myslím v pořádku. A je celkem jedno, jestli model chválí, nebo píší, že má třeba chybně nějaký detail. Stejně tak je informace k vydávanému modelu to, že firma, která jej vydává evidentně lže již v upoutávce na samotný model. Tobě je to třeba jedno, ostatním evidentně ne. Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu i něco namítat, ale to je asi tak všechno. Informace k vydávané novince to prostě je.
V.T.
Jester

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jester » 05 črc 2021, 20:23

boticka5: BTW: A kdybys neměl neukojitelnou potřebu se v tom ohně vrtat, tak už byla diskuse dávno někde jinde.
V.T.
Jester

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 05 črc 2021, 20:32

Jester: tak to jsem netušil, že je to moje chyba a že jsem to začal, prostě je to fakt už hodně ubohý a trapný. No, polepším se budu držet hubu a krok, až zase budete plakat. Mohl bych se rozepsat a dát vám plno dalších příkladů z jiných oborů a kde všude Nakupujete a nevadí vám, krádeže plagiátorství atd. Doufám že už to bude zase o novinkách

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod acerol » 05 črc 2021, 21:31

Přátelé neperte se. Ale když si to vezměte, pokud muzikant formy koupil jsou jeho. Takže formulace "našich" sedí, jsou "původní" jsou. A vyčistili je a opravili asi ano. Víte pravda se dá vyložit jak potřebujete ,nebo politika kolem nás Vás nepřesvědčila. Já jsem se jejich komentáři zasmál, a jelikož model nepotřebuji nekoupím. Šmitec. pokud něco chci koupím i třeba kopii z Číny hoďte kamenem kdo nějakou doma nemá. Nemusí to být model. Jinak klidně ho blokujte, já pokud chci koupím zase tolik času čekání na lepší nemám a pokud není na trhu udělám si ho sám. Co Vám všem v tom brání? Jestli lže a krade udejte ho to je dnes moderní. Já budu raději modelařit.
Obrázek
acerol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Macourek » 05 črc 2021, 21:45

To boticka5: ubozí a trapní jsou ti, kdo zcela evidentně lžou a podávají naprosto nepravdivé informace. To je fakt a mnozí toto vědí. Dál jsou ubozí a trapní ti, kteří toto přehlížejí, protože asi sami mají zkušenost, že se krade a lže jinde, jak sám píšeš, tak jim to vlastně ani nevadí. Ale toto není norma.

Naštěstí mám doma Pogo od těch pravých původních KP, takže lháře podporovat opravdu nebudu.

A k novinkám: E-1B Tracer od Clearprop se už začíná pěkně rýsovat!
https://www.facebook.com/21555098780648 ... /?sfnsn=mo
KPM Prosek Panthers PanthersCup
Tomáš Macourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 05 črc 2021, 22:24

Marketing je strašná zbraň. Petr Muzikant jen využil situace a znovu zaregistroval něco co umřelo v čase... nemyslím si, že udělal chybu, myslím, že uhodil hřebíček na hlavičku a využil retro založení těch co zažili modelařinu před rokem 89, Lídl běžně provozuje retro týdny...medový medvěd, metro dezert, lunchmeat, atd...a pohoršuje se u toho někdo? NE. Petr Muzikant jen využil díry na trhu, bohužel pro nás, začal balit do krabic pod touto značkou vše co bylo k mání. Tedy pro jednoho netvořil kvalitu, ale kvantitu. A pokud si na youtroubovi najdete jeho dnes již historické vyjádření o znovuobnovení značky, dostanete ujištění, že se rozhodl obnovit vše co tu již bylo ve výrobním programu a přidat nějakou nadstavbu. Nadstavbu v podobě stavebnice upravené do kvality vnímané toho aktuálního roku... Něco se v čase povede, něco ne...jako kupec a modelář mám právo volit peněženkou a tak je jen na mém rozhodnutí, zda vydělaný kredit vložím do něčeho o čem vím, že je kompilátu všeho možného (nemluvě o technologii) nebo radši koupím a tím i podpořím společnost o které vím, že vytváří hodnotu v čase a radost s nabytou stavebnicí bude provázena pohodovou stavbou. Kdysi jsem proti tomuto šlendriánství bojoval, ale časem jsem zjistil, že si toto musí každý přebrat sám a nikdo NIKDO nemůže nikomu nutit svůj byť v něčem dobrý názor. Osobně jsem rád, že jsem zažil ORIGINÁL. A ten je vždy jen jeden! Ať marketing říká úplně něco jiného.
Přílohy
201421721_2919035215037549_1613098660871588107_n.jpg
http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jester » 05 črc 2021, 22:43

moloko: Už jsem to chtěl nechat plavat, ale.. To, že Muzikant "znovu zaregistroval něco co umřelo v čase" je jedna věc, ale to z něj nedělá automaticky vlastníka celé historie firmy a výroby. Označování za "prvního tradičního výrobce" už tedy dost smrdí. To, že by se mi náhodou podařilo koupit značku "Hasegawa" ze mě nedělá tradičního japonského výrobce modelů s původní kvalitou. Jsem pouze a jenom vlastníkem značky.
V.T.
Jester

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 05 črc 2021, 22:53

Jester píše:moloko: Už jsem to chtěl nechat plavat, ale.. To, že Muzikant "znovu zaregistroval něco co umřelo v čase" je jedna věc, ale to z něj nedělá automaticky vlastníka celé historie firmy a výroby. Označování za "prvního tradičního výrobce" už tedy dost smrdí. To, že by se mi náhodou podařilo koupit značku "Hasegawa" ze mě nedělá tradičního japonského výrobce modelů s původní kvalitou. Jsem pouze a jenom vlastníkem značky.

A já ti to nerozporuji, docela s tím i souhlasím, ale to že si něco pamatuji...neznamená, že si to pamatuje další generace.... každý si musí nabít hubu sám.... a teprve pak se pozná kdo na tom trhu zůstane. Smutné je, že např. pro jednoho Emila kterým někdo ucpe trubky (slang snad z Eduardu) zbyde míň prostoru pro někoho, kdo tvoří od nuly. A rozumím i lidem co upřednostní cenu před kvalitou...každý nemá takový příjem, aby si mohl kupovat kvalitní hračky. Toť za mě vše a omlouvám se za spam v tématu novinek 1/72.

PS: Emilů od Hóčo Póčo mám cca 5ks i když vím, že je nikdy stavět nebudu nebo nechci....přišlo mi jen vhodné podpořit někoho kdo jede defakto od nuly. To k tématu Křenice.
http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KarelB » 05 črc 2021, 23:09

Pánové klid 8-)
2305975.jpg

KarelB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 06 črc 2021, 04:42

Pánové znovu zopakují, udělejte s tím něco a neplacejte si tu zbytečně játra. Taky nekupujte věci z Číny a potrestejte 3/4 firem v republice. Nikdy jsem netvrdil že je to v pořádku naopak, ale to vaše mlácení prázdné slámy je prostě k nicemu a pořád dokola. To že má kp několik zarytých nepřátel kteří vždy vyskočí jak čertík z krabičky kdykoliv něco vydají je jasné, ale tak s tím něco udělejte a neplacejte si zbytečné ty játra a neotravujte s tím jiné, které nebaví to číst pořád dokola. Je to boj s větrnými mlýny, který dokud bude kp takto fungovat stejně nikdo z nás nevyhraje

boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod caughtinthemiddle » 06 črc 2021, 08:41

Inbox review of Tachikawa Ki-54 from Special Hobby: https://www.kfs-miniatures.com/1-72-tac ... ial-hobby/

Obrázek
caughtinthemiddle

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cowboy » 06 črc 2021, 12:09

Blackbird píše:Modelsvit

Ako su na tom vlastne tie Mirage III od Modelsvitu po stavebnej stranke? Staval/stavia to tu niekto?
cowboy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Blackbird » 06 črc 2021, 15:51

asi již bylo - U-2A Dragon Lady od Hobby Bossu se blíží...
Přílohy
10796198b.jpg
Momentálně na stole : A-4C Skyhawk
Hotovo 2024 : MDD QF-4B Phantom II, Bf-109G-14AS
Hotovo 2025 : Northrop/Grumman X-47B
Blackbird

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 07 črc 2021, 17:58

Beaufort u Airfixu "In Stock". Tak jsem zvědav, jestli na nás něco zbyde :( .
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Horáček » 07 črc 2021, 18:02

boticka5 píše:Pánové znovu zopakují, udělejte s tím něco a neplacejte si tu zbytečně játra. Taky nekupujte věci z Číny a potrestejte 3/4 firem v republice. Nikdy jsem netvrdil že je to v pořádku naopak, ale to vaše mlácení prázdné slámy je prostě k nicemu a pořád dokola. To že má kp několik zarytých nepřátel kteří vždy vyskočí jak čertík z krabičky kdykoliv něco vydají je jasné, ale tak s tím něco udělejte a neplacejte si zbytečné ty játra a neotravujte s tím jiné, které nebaví to číst pořád dokola. Je to boj s větrnými mlýny, který dokud bude kp takto fungovat stejně nikdo z nás nevyhraje

Jakože když neumim dotyčný přesvědčit, aby se nechovali jak tlupa veksláků, tak jim ani nesmim říct, že se chovaj jak banda veksláků? ...abych tim náhodou nečeřil tvůj smrádek a teploučko...?
...to je ovšem pěkná volovina, pane kolego...
ADSTANTES

Rozestavěno: Supermarine Type 300 (CMR), Spitfire F.22 (Airfix),
2014: Spitfire LF Mk.IXe, A-4G Skyhawk, Whippet Mk.A
2013: Corsair Mk.IV, MiG-21PF, Pink Panther, Zlín Z-142, Vulcan B.2, Daimler Armoured Car, Churchill Mk.IV, Seafire Mk.Ib,
2012: Centurion Mk.11LR, Praga AH-IV-Sv, Praga AH-IV-R, M22 Locust, Challenger 1, MQ-9 Reaper
Robert Horáček

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 17210 • Stránka 803 z 1148 • 1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 1148

Zpět na Diskuse