V.T.
Jester píše:moloko: Už jsem to chtěl nechat plavat, ale.. To, že Muzikant "znovu zaregistroval něco co umřelo v čase" je jedna věc, ale to z něj nedělá automaticky vlastníka celé historie firmy a výroby. Označování za "prvního tradičního výrobce" už tedy dost smrdí. To, že by se mi náhodou podařilo koupit značku "Hasegawa" ze mě nedělá tradičního japonského výrobce modelů s původní kvalitou. Jsem pouze a jenom vlastníkem značky.
Blackbird píše:Modelsvit
boticka5 píše:Pánové znovu zopakují, udělejte s tím něco a neplacejte si tu zbytečně játra. Taky nekupujte věci z Číny a potrestejte 3/4 firem v republice. Nikdy jsem netvrdil že je to v pořádku naopak, ale to vaše mlácení prázdné slámy je prostě k nicemu a pořád dokola. To že má kp několik zarytých nepřátel kteří vždy vyskočí jak čertík z krabičky kdykoliv něco vydají je jasné, ale tak s tím něco udělejte a neplacejte si zbytečné ty játra a neotravujte s tím jiné, které nebaví to číst pořád dokola. Je to boj s větrnými mlýny, který dokud bude kp takto fungovat stejně nikdo z nás nevyhraje
Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Uživatelé procházející toto fórum: Vl.Šulc a 10 návštevníků