Honza Aznoh píše:Ta ALCA je opravdu škoda, že dopadla jak dopadla. Já jich koupil pár do zásoby, jednu zkušebně složil a teď sbírám síly a hlavně odvahu na to, abych se pustil do další. Přijal jsem ji jako základ pro kvalitní sochařinu
Blackbird píše:A znovu na trh půjde Convair XFY-1 POGO
kvaker píše:Blackbird píše:A znovu na trh půjde Convair XFY-1 POGO
".. k obnovení výroby z našich původních KP forem , které byly trochu poladěny a vyčištěny." (zdroj Modelářovo) Trochu tomu nerozumím. Opravdu věří tomu, že koupením volné ochranné známky si koupili i právo na historii a formy Kovozávodů?
No, pořád to tu placate dokola a něco se změnilo?! Asi je to místní kolorit že při každém vydání nějakého jejich modelu se tu hroutite. Tak to nekupujte. Kolik jiných českých i zahraničních firem tohle dělá? Nemyslím ty velké hráče, ale ty malé....Jester píše:Takže protože třeba Letov Š.20 nikdo jiný nedělá, tak je možné krást, lhát a podvádět ? To už se nedivím, že díky takovéto zvrácené morálce to v naší republice vypadá tak, jak to vypadá.
No, ryba smrdí od hlavy, takže udělejte defenestraci a pak můžete pokračovat dál třeba se něco změní, ale pořád tu brečet jak malí děti, to asi nemá smysl a hlavně je to pořád dokolaJester píše:boticka5: Stejně jako radíš nám nekupovat, poradím já tobě. Tak to nečti. To, že se nic nezměnilo neznamená, že je to v pořádku. A to, že krade nebo lže někdo jiný neznamená, že to je norma a je v pořádku to dělat. To je právě ta pokroucená morálka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků