Filda píše:jenom 500??? Já jich měl jen ze soboty 800 a dalších zhruba stejnej počet z pátku a neděle![]()
![]()
Ale máš teda o hodně lepší fotky, musim přiznat
![]()
Milan V. píše:Filda píše:jenom 500??? Já jich měl jen ze soboty 800 a dalších zhruba stejnej počet z pátku a neděle![]()
![]()
![]()
Ty blááho, to jsi byl na letišti 3 dny![]()
? Já tam byl jen jeden den a ještě dneska mě bolí záda a nohy
![]()
. Chápu třeba mýho jmenovce Milana H., ten je z Brna a má taky krásný fotky
![]()
, ale ty jsi z Plzně, to sis musel na to vzít dovolenou!! Koukal jsem na tvoje fotky a jsou taky parádní, kdybys chtěl, můžem je vyměnit, pokud bys měl zájem
.
Pavel Vanka píše:Tak koukam, že fotek hafo a pěkných! To je dobře.
Jak už psal Filda (byli jsme tam spolu) - CIAF nebyl vůbec špatnej. Kdybych měl hodnotit tak na prvním místě Breitlingové (viděl jsem je poprvý), pak mě nadchla sólovka belgického vysavače, samozřejmě monstr C-17 i mister "Běs" Besenyei. Mile mne překvapila čtverka Galebů - je tam vidět zlepšení rok od roku a líbila se mi choreografie jejich vystoupení. No a ostatní? Klasika, na kterou jsem se rád podíval okem i objektivem... Netuším kdy udělám galerii, nestíhám, ale určitě bude. Fotek za 3 dny je kolem 4,5GB, tak to musim někdy probrat a zpracovat. Zatím tedy jen na ukázku narychlo 2 fotečky z neděle...
Filda píše:Milan V. píše:Filda píše:jenom 500??? Já jich měl jen ze soboty 800 a dalších zhruba stejnej počet z pátku a neděle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ale ty jsi z Plzně, to sis musel na to vzít dovolenou!! Koukal jsem na tvoje fotky a jsou taky parádní, kdybys chtěl, můžem je vyměnit, pokud bys měl zájem
.
Nojono 3 dny, už od pátku, ten den jsem si vzal ve škole volno. No parádní bych je netitulovalTak jo, můžem je vyměnit ale je to tak na CD-R z mý strany
. Ozvi se třeba na ICQ nebo kam chceš
![]()
Jak už psal Filda (byli jsme tam spolu) - CIAF nebyl vůbec špatnej. Kdybych měl hodnotit tak na prvním místě Breitlingové (viděl jsem je poprvý), pak mě nadchla sólovka belgického vysavače, samozřejmě monstr C-17 i mister "Běs" Besenyei. Mile mne překvapila čtverka Galebů - je tam vidět zlepšení rok od roku a líbila se mi choreografie jejich vystoupení. No a ostatní? Klasika, na kterou jsem se rád podíval okem i objektivem... Netuším kdy udělám galerii, nestíhám, ale určitě bude. Fotek za 3 dny je kolem 4,5GB, tak to musim někdy probrat a zpracovat. Zatím tedy jen na ukázku narychlo 2 fotečky z neděle...
Tak tak. Ta tvoje fotka vtřícnýho průletu Breitlingů... nebál bych se jí označit za nejlepší fotku z ciafu co se týče vystihnutého okamžiku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milan V. píše:Filda píše:Milan V. píše:Filda píše:jenom 500??? Já jich měl jen ze soboty 800 a dalších zhruba stejnej počet z pátku a neděle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Nojono 3 dny, už od pátku, ten den jsem si vzal ve škole volno. No parádní bych je netitulovalTak jo, můžem je vyměnit ale je to tak na CD-R z mý strany
. Ozvi se třeba na ICQ nebo kam chceš
![]()
Tak tak. Ta tvoje fotka vtřícnýho průletu Breitlingů... nebál bych se jí označit za nejlepší fotku z ciafu co se týče vystihnutého okamžiku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslal jsem ti mail, ICQ bohužel nemám.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Gorby a 6 návštevníků