Jarek S. píše:Jendo navštiv očního lékaře.
Kubouš píše: Mno a to počítám ten fanouš bude mít tak 2x tolik paneláže než ten Jak-130. Ono ani nejde o to muset ten Jak přerýt, tam hlavně stavitele nasere ten měkký blátoplast kvůli kterému je i pouhé protahování paneláže neskutečně otravná činnost. Ostatně proto jsem ho stavebně sušil 2 roky.
Rostislav Axmann píše:No ryze technicky, 4.6 pruhy neměl mít.
Michal Rollo Šorm píše:Kluci, jestli můžu dotaz. Dcerka chce toho Růůůžového spita. Maličko jsem klikal po netu a nejsem z toho moc moudrý. Ta růžová verze byl pouze Spitfire IX.? Holce je ve své podstatě jedno, jaké verze to je, hlavně aby byla ta růžová. Našel jsem jen model od Kovozávodů. Na rovinu, ty invazní pruhy nedá. Je nějaká jiná verze bez pruhů? Jsou ty Kovozávody sestavitelné? Za Adélku díky. Zatím vyřešeno nákupem Rudého barona) Páč ten je celý červený
))
moloko píše:A co se týká Spitu od Kovozávodů od Křenic.....jelikož jde o přeformovaný kompilát stavebnic jiných výrobců, tak například usadit kokpit je otázkou víc než podstatnou. Neříkám, že tato stavebnice není postavitelná, ale je si třeba říct, zda dotyčná v budoucnu bude chtít ještě nějaké letadlo slepit......nicméně pokud budeme jako Lepiči moct nějak pomoci, najdete nás na fb.
Uživatelé procházející toto fórum: Marek Mincbergr a 26 návštevníků