Nedělej si naděje..aspoň ne do doby, dokud Fredy nevyhraje ve sportce (ale pochybují, že by vyhru investoval do tohodle.. a nebo si to někdo zvenči neobjedná..
Jarek S. píše:Nedělej si naděje..aspoň ne do doby, dokud Fredy nevyhraje ve sportce (ale pochybují, že by vyhru investoval do tohodle.. a nebo si to někdo zvenči neobjedná..
Daniel Bílek píše:Šli do Sunderlandu v době kdy byla na trhu Italeri jen pár let, a nikdo si ho zvenku neobjednal (nevím o nějakém jiném přebalu, ty ano? Když tak mne oprav).
jirie píše:Ten "nový" Seafire má na obálce černobílé pruhy na horních plochách křídel, ale ve schématu v návodu jsou jen na spodní straně.
Bude korekce? Děkuji.
ZdePospa píše: Že by nový Halifax od SH ?
Daniel Bílek píše:Jarek S. píše:Nedělej si naděje..aspoň ne do doby, dokud Fredy nevyhraje ve sportce (ale pochybují, že by vyhru investoval do tohodle.. a nebo si to někdo zvenči neobjedná..
Šli do Sunderlandu v době kdy byla na trhu Italeri jen pár let, a nikdo si ho zvenku neobjednal (nevím o nějakém jiném přebalu, ty ano? Když tak mne oprav). Revellův Halifax je na trhu také pár let a je plný chyb. Special Hobby by ho uměl určitě lépe. A jak AR napsal, tam by se s verzemi mohli vyřádit.
A Halifax nepředstavuje větší obchodní riziko než Sunderland.
Za mne fantazie....
Borik píše:Jak to, prosím, vypadá s modelem Bloch 210 (1:72)? Děkuji.
Tchert píše:A co předchozí hranatá bedna, bude?
Alfred Riedel píše:Možná, zvažujeme to. Ale zatím nevím. Ale listujíce novou francouzskou knihou na Blochy jsem tomu nakloněn...
Uživatelé procházející toto fórum: mitocross, Vl.Šulc a 11 návštevníků