Vl.Šulc píše:No jo, brnkačka![]()
Ale ano, na to tady šance je.
Super! Vytrvam tedy v cekani na poradnou patnactku.
Vl.Šulc píše:No jo, brnkačka![]()
Ale ano, na to tady šance je.
Petr Martinek píše:Kuky nepochopil, pan Šulc ano a to je hlavní. Já jedu už potřetí takže jak je akce náročná a nabitá už vcelku vím, ale šlo mi právě o ty ostatní věci okolo a taky abych mohl dostatečně nalákat svého kolegu co jede prvně. I tak moc děkuji za poodhalení.
kuky76 píše:Petr Martinek píše:Kuky nepochopil, pan Šulc ano a to je hlavní. Já jedu už potřetí takže jak je akce náročná a nabitá už vcelku vím, ale šlo mi právě o ty ostatní věci okolo a taky abych mohl dostatečně nalákat svého kolegu co jede prvně. I tak moc děkuji za poodhalení.
Kuky pochopil, jenom.se spletl a odpověď vložil omylem do Tvého dotazu. Ty jsi nepochopil, když jsem to uvedl na pravou míru. Zdravím Smrček
Holly píše:Vl.Šulc píše:Petr Martinek píše:A nějaké novinky k Decemberfestu by nebyly? Na co se můžeme ještě těšit? Nějaký doprovodný program, beseda, model atd.? Pusťte něco prosím
Jako že to tady všechno vykecám, jo?![]()
Model je tajný. Ale prozradím, že má jistou souvislost s jedním slavným hercem, kterému nedávno vyšla dvoudílná autobiografie![]()
Doprovodný program. No, bude oběd, tradičně guáš, a večer mejdan. Jinak si myslím, že program sám je dost nabitý, aby měl někdo myšlenky ještě na něco kolem![]()
A beseda večer, ta bude zajímavá. Bude s Radimem Vojtou. A budou tam i žatečtí piloti, s Václavem Vaškem v čele.
Na závěr přinesu whisky. Domácí![]()
Jinak je letošní Novemberfest narvaný k prasknutí. Tolik lidí na něm ještě nikdy nebylo.
Vl.Šulc píše:V tom filmu je i Herr Hitler
Vl.Šulc píše:To samozřejmě uděláme. Nehodláme opakovat to samé znovu a znovu.
A leutnant RosenbluhmMiloslav píše:Vl.Šulc píše:V tom filmu je i Herr Hitler
Ba i Fräulein Hitler![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 11 návštevníků