6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Erik Miklošik píše:Zdravim pán Šulc. Ako to vyzerá so samostatnym predajom sedadiel a kolies na F-8 Crusader 1:48. Prednedávnom ste mi odpísal,že by to šlo![]()
Ďakujem.
Rizoto píše:Vl.Šulc píše:Ital píše:Dobrý den,
pane Šulc prodali jste firmě Platz model Mig-15UTI + plechy.
Náhodou nechystáte se přebalit některý z těchto jejich modelů v měřítku 1/72?
Děkuji za odpověď M.O.
My jsme jim UTI MiG15 (zatím) neprodali. Pokud jde o možný nákup od nich, teoreticky možný je, prakticky je tu ovšem problém, protože oni jsou dost drazý. Při jejich cenách by naše MOC vyšla v takových těch cenách pro opravdové nadšence
Pán Šulc, ako to je s tou Mig-15UTI od PLATZ. Majú výlisky priamo od Vás?
Vl.Šulc píše:Ne ne, v Telfordu nebude. Bude až v Bratislavě.
Moc pěkná malůvka, to by chtělo vytisknout jako plakát a prodávat....
Jarek S. píše:Karci píše:Zdravím pán Šulc, nebolo by možné pri niektorých produktoch brassin zmeniť ich balenie? minimálne pri pumách by bolo vhodné ich nejako upevniť lebo odliatky sú dosť krehké a ľahko sa pri preprave poškodia. Napríklad ja som mal v krabičke ulomených 9 stabilizátorov na 4 pumách. Stačilo by celé odliate bloky nejako zafixovať aby pri preprave na seba nenarážali.
To už do těch krabiček nedávaji molitan?
ptlo píše:Moc pěkná malůvka, to by chtělo vytisknout jako plakát a prodávat....
http://modelforum.cz/download/file.php?id=1347197
Já nevím, mně se nějak ty počítačový rendery nezdají... Tenhle fokouš mi připadá spíš jako printscreen z počítačový hry, ale ta voda je hezká
To samý Spitfire na obálce posledního Infa - ten čumák přece vůbec nevypadá jako Spit! Jakoby byl nějak splácnutý, naražený. Zlatej Velc...
Vasek píše:ptlo píše:Moc pěkná malůvka, to by chtělo vytisknout jako plakát a prodávat....
http://modelforum.cz/download/file.php?id=1347197
Já nevím, mně se nějak ty počítačový rendery nezdají... Tenhle fokouš mi připadá spíš jako printscreen z počítačový hry, ale ta voda je hezká
To samý Spitfire na obálce posledního Infa - ten čumák přece vůbec nevypadá jako Spit! Jakoby byl nějak splácnutý, naražený. Zlatej Velc...
S tímhle souhlasím, mně se ty počítačový grafiky taky nelíbí, ale chápu, že někomu ano.
Aleš R. píše:Petr Martinek píše:746,25 + 90 = 836,25.
Jak to říkal ten Werich? Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod? Tak nějak myslím...
Díky za reakci. Taky platím poštovný 9 pětek, ale i kdyby ne, tak je to prostě akce Eduardu a je na každým, jak k tomu přistoupí. Chleba to není, k životu to potřeba není, tak snad má každej rozum a ví co má dělat (ale asi nemá). Já třeba tu českou chtěl, objednal jsem to proto hned jak to šlo, a když koukám na ty Rusy, tak česká stejně nakonec asi ani nebude. Taky mám evidentně rozum
Uživatelé procházející toto fórum: Pan Filuta, Žížal a 25 návštevníků