1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Knihovna zaměřená na půjčování modelů by ale taky nebyla špatná.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Jak - tak to s tím broušením nepřeháněj, může přece bejt do druhý řady, ne??? Moje bude, možnái do třetí. Teď dodělám Mi-26 (nastříkám) a jdu zas do Anči, pamatuj, že máme SIG na Brno!!!
Proč ? Když si můžu Modeláře přečíst zadarmo v knihovně tak proč bych si ho měl kupovat ? Já už nekupuju ani televizní program...Respektive Modelforum a ostatní modelářské weby mi modeláře suplují, jsou aktuálnější, flexibilnější a hlavně - ZADARMO ! Díky moderním technologiim jsou k dispozici kdykoliv a kdekoliv...