Navrátil píše:A co něco více než 2 motorového (s vrtulema) v 1/48 (1/32)? Těch nápadů by bylo.....
Vystačíme si s jedním megalomanem

Navrátil píše:A co něco více než 2 motorového (s vrtulema) v 1/48 (1/32)? Těch nápadů by bylo.....
vladstepanek píše:Ale ve čtvrtce![]()
![]()
Kubouš píše:Když už se tady jedou ty tipy, co TBD Devastator? K sehnání jedině třetihorní Airfix (1969) nebo krvavá cesta Valomu/Admiralu.
Parabellum píše:Dobrý den pane Riedele,
Neuvažuje SH o 1/48 L-159 A/T ?
Děkuji
zonaria píše:Ok....a co třeba Boeing P-26?
jenda58 píše:Devastatora jsem před časem taky navrhoval, chválíc krásný vlnitý plech na B-10, tipuju však že dřív přijde z Asie, když už mají 32 a 48.
Mmch. další verze Martinů budou kdy?
jenda58 píše:Navrátil píše:A co něco více než 2 motorového (s vrtulema) v 1/48 (1/32)? Těch nápadů by bylo.....
Vystačíme si s jedním megalomanem.
dmoravan píše::-k Dobrý večer pán Riedel, tipov je tu požehnane a máte to náročné každému vyhovieť. Ja by som sa chcel spýtať na jeden rozpracovaný projekt, ako sa Vám darí s M.B 210? Kedy by mohla byť v predaji? Ď.
jenda58 píše:Dobrý den. Včera nebyl žádný report... A s čím se na letošek prezentuje SH?
ph077 píše:Dobrý den, vrátím se ještě k vašemu či eduardimu Sparvieru. Naznačil jste, že pokud by jste jej vydali vy, doplnili by jste jiné doplnky. Neuvažujete o výrobě např. detailnějších zbraní, krytu motoru či doplnění pumovnice o vrátek?Děkuji
David Hényk píše:Za toho Fordsona díky, vypadá perfektně!
Víťa Výmola píše:Jé, ty Moth Minor, to bude pěkné!
Jirka z Hranic píše:Víťa Výmola píše:Jé, ty Moth Minor, to bude pěkné!
To teda, ten kabinový je super, ale oba budou krásné![]()
Víťa Výmola píše:Ale v 1:72 bude taky, že? Já jsem pochopil z toho blogu, že oba budou plast a dvaasedmy.
Uživatelé procházející toto fórum: Honza Aznoh, Michal Vyparina a 20 návštevníků