Uruguayský pozdrav z Řecka:
https://www.specialhobby.net/2023/12/sf ... a-172.html
Alfred Riedel píše:patrik7 píše:Hezké fotky a k nim barevné bokorysy, německé i finské, jsou ve Finnish & German Seaplane Colours od Mushroomu. Je tam He-59 i He-115. Tuhle v knihovničce máš?
Dokonce i ve vlastní
cargo píše:Dobrý den pane Riedele,
Budete dělat nějaké další doplňky na PV-1 Ventura od Academy v měřítku 1:48 mimo interiáru a ovládacích ploch? Třeba podvozkové šachty?
potěmkin píše:Dobrý den,plánujete prosím typ Bréguet Alize,který jste vydali pro Azur Frrom vydat i pod svojí značkou SH? Děkuji
potěmkin píše:Děkuji za odpověď,o Indiánovi vím,právě že bych raději FrancouzeTakže bych si raději počkal na něj.Na druhou stranu kdyby bylo jasné,že už ho znovu nikdy nevydáte,spokojil bych se i s Indiánem.Tak teď nevím,jsem tak trochu na vážkách.Ještě to oromyslím
Alfred Riedel píše:potěmkin píše:Děkuji za odpověď,o Indiánovi vím,právě že bych raději FrancouzeTakže bych si raději počkal na něj.Na druhou stranu kdyby bylo jasné,že už ho znovu nikdy nevydáte,spokojil bych se i s Indiánem.Tak teď nevím,jsem tak trochu na vážkách.Ještě to oromyslím
Nechci Vás navádět k nějakým nepravostem, ale můžete zkusit , zda kolega Ondra nenajde nějaké francouzské obtisky. Doporučuji reklamační formulář nebo mail orders/zavináč/specialhobby.eu
boticka5 píše:
Zdravím vás pane Riedele, chtěl bych se zeptat kdy se můžeme těšit na stavebnice Vintage Treasure? Tuším že jste to někde psal jen to nemohu dohledat. Plováky mám rád, jen je škoda že tam nebude stojan pod plováky na kterém to stalo když se to vytáhlo z vody nebo katapulty, nebo se pletu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků