Nevypadlo vám pár slov v této větě? :
Francouzskému současníku se nedá upřít elegance.
Alfred Riedel píše:
Pane Šebku, evidentně nejste s modelem Battle spokojen a nelíbí se Vám. Mám pro Vás jednoduchou radu, nekupujte ho. Nebudete se muset trápit tím, že se nám něco nepovedlo. Děkuji.
Marián Čašník píše:Alfred Riedel píše:
Pane Šebku, evidentně nejste s modelem Battle spokojen a nelíbí se Vám. Mám pro Vás jednoduchou radu, nekupujte ho. Nebudete se muset trápit tím, že se nám něco nepovedlo. Děkuji.
Hm, došli dôkazy i argumenty...
Alfred Riedel píše:
Alfred Riedel píše:...Ad Battle: ... Bohužel jak 3D designer, tak my při kontrole jsme přehlédli tu mezeru...
jenda58 píše:J.Š. ...a Vaše neschopnost přiznat chybu. Neděkujte mě, poděkujte ostatním modelářům, kteří si to koupí a nebude jim to vadit.Alfred Riedel píše:...Ad Battle: ... Bohužel jak 3D designer, tak my při kontrole jsme přehlédli tu mezeru...
Že bych neuměl číst?
Vadit mi to bude, stejně jako mi vadily "dodo" Gawí F4F-3 (uprav si křídlo F4F-4) či Armí Hurri IID, Sea Hurri či FM-1, tedy řezat, brousit, tmelit, rýt, leštit...
Koneckonců, komu se nový Battle nebude líbit, může jít touto cestou: https://www.tapatalk.com/groups/airfixt ... 52246.html
P.S. Vidím to na ten zmiňovaný výkres?
José píše:Vrátí se ještě někdy do produkce Potez 63-11 Azur 1:48, nebo už je s ním ámen?
Děkuji předem za odpověď.
Uživatelé procházející toto fórum: Milan Marušák a 13 návštevníků