Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 668 z 3259 • 1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Olda Homola » 28 zář 2017, 07:31

Hummer píše:Chystáte nějaké doplňky, plechy nebo masky pro Jak-130 od Zvezdy 1/72 a pro Iljušin Il-10 1/72 od Fly?

Masky na Il-10 se podávaly na EDAY na stánku FLY, nevím přesně název firmičky, co je dělá, ale mají kat.č. "artm 72001"
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 28 zář 2017, 07:42

moloko píše:Randalfe děkuji ti, že jsi nás uvedl ve své reportáži na http://modelweb.modelforum.cz/2017/09/2 ... 17-report/ , alespoň je trošku křivda vzniklá jistě nedopatřením narovnána (dětem se opravdu nevěnoval jen klub z Proseka), leč nepřijde ti divné cpát na mw do tématu o Eday totální reklamu na Muzikuse?

Martine,
a Ty se tomu stále divíš a divíš....
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 28 zář 2017, 09:05

Randalfe, osobně si o tobě myslím své. Pochybuji, že se dočkám nějakě změny, ale věř mi, že to rektální cosi provozuješ jen ty sám. Ono totiž nejde být u všech za hrdinu a s každým kamarád. Možná je to můj osobní postoj k lidem co se za každou cenu snaží druhé tak nějak opít rohlíkem pro vlastní profit. Prezentuji veřejně svůj názor v diskuzi. Jinak řečeno nemám důvod tě pomlouvat za zády. Klidně ti to řeknu kdykoliv a kdekoliv se potkáme.

To V.Š. a ostatním se omlouvám za tyto nedotazové řádky.

MM.
http://www.veselylepic.cz
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jbr » 28 zář 2017, 09:24

Abychom se vrátili k dotazování, pane Šulci, kdy by mohl být zveřejněn záznam vašeho Kotle?
jbr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Janoušek » 28 zář 2017, 10:00

Martin Černý 'Černoch' píše:Jestli někoho Randalfovo text v článku uráží, nadzvedává apod. výtky směřujte na jeho hlavu.

Tahle ostuda jde za redakcí Modelwebu. Když víte, jaký je to "objektivní génius", tak takovou reportáž má napsat někdo jiný. Anebo redakce měla ten článek patřičně zkrátit. I kdyby si tu flákotu v garáži griloval s Frantou Omáčkou, tak to nemá co dělat v reportáži z E-daye. To ať si píše do nějakého osobního blogu nebo kam chce.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Martin Janoušek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ehrenberger » 28 zář 2017, 10:11

Pane Šulc, utekl mě začátek Kotle, tedy Tempest, bylo by možné zde uveřejnit 3D
náhledy. Předem díky.
Ehrenberger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 28 zář 2017, 13:40

moloko píše:Randalfe děkuji ti, že jsi nás uvedl ve své reportáži na http://modelweb.modelforum.cz/2017/09/2 ... 17-report/ , alespoň je trošku křivda vzniklá jistě nedopatřením narovnána (dětem se opravdu nevěnoval jen klub z Proseka), leč nepřijde ti divné cpát na mw do tématu o Eday totální reklamu na Muzikuse?
Nebo jsem jediný kdo to vidí? Musíš psát, jak jsi byl u hvězdy, jak se hvězda stejně prodávala? To jsi to tu nandal páně Šulcovi... a ve finále nezapomeneš zmínit, jak jsi si užil na afterparty opět u hvězdy a ještě nezapomeneš představit poslední novinku....? Co tím sleduješ? :o

Martine,
důvod je třeba tady?
http://www.modelarovo.cz/eday-2017/
Normální je, že píšu článek pro jednoho vydavatele (lhostejno v časopise nebo na webu), tak jak to dělají charakterní recenzenti.
Za chvíli se asi dočkáme "sdílených náhedů a recenzí" na MW a Modelářovo.
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 28 zář 2017, 13:46

Vyjádření výrobce – výrobce nemá k uvedenému textu výhrady. 8-)
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 28 zář 2017, 17:01

Olda Homola píše:
Nebo jsem jediný kdo to vidí? Musíš psát, jak jsi byl u hvězdy, jak se hvězda stejně prodávala? To jsi to tu nandal páně Šulcovi... a ve finále nezapomeneš zmínit, jak jsi si užil na afterparty opět u hvězdy a ještě nezapomeneš představit poslední novinku....? Co tím sleduješ? :o

Martine,
důvod je třeba tady?
Normální je, že píšu článek pro jednoho vydavatele (lhostejno v časopise nebo na webu), tak jak to dělají charakterní recenzenti.

Oldo, díky za upozornění, vyžádám si honorář za fotku.
A děláš ze sebe hlupáka, nebýt tupě zaslepený, uvidíš, že to není článek, ale jen nadpis s fotkou a odkazem na Modelweb 8-)
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 28 zář 2017, 17:04

Martin Janoušek píše:
Martin Černý 'Černoch' píše:Jestli někoho Randalfovo text v článku uráží, nadzvedává apod. výtky směřujte na jeho hlavu.

Tahle ostuda jde za redakcí Modelwebu. Když víte, jaký je to "objektivní génius", tak takovou reportáž má napsat někdo jiný. Anebo redakce měla ten článek patřičně zkrátit. I kdyby si tu flákotu v garáži griloval s Frantou Omáčkou, tak to nemá co dělat v reportáži z E-daye. To ať si píše do nějakého osobního blogu nebo kam chce.

OK, příště pro suchary a smutné lidi uvedu, že to je vtip...
Ale jinak jsi vtipný :grin: :grin: :grin:
Naposledy upravil Randalf dne 28 zář 2017, 17:24, celkově upraveno 1
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 28 zář 2017, 17:08

moloko píše:Randalfe, osobně si o tobě myslím své. Pochybuji, že se dočkám nějakě změny, ale věř mi, že to rektální cosi provozuješ jen ty sám. Ono totiž nejde být u všech za hrdinu a s každým kamarád. Možná je to můj osobní postoj k lidem co se za každou cenu snaží druhé tak nějak opít rohlíkem pro vlastní profit. Prezentuji veřejně svůj názor v diskuzi. Jinak řečeno nemám důvod tě pomlouvat za zády. Klidně ti to řeknu kdykoliv a kdekoliv se potkáme.

Nápodobně.
Klidně si můžeme pokecat, s tím fakt problém nemám, ale je zajímavé, že kdykoliv jsem se přiblížil k vašemu lepícímu stolku, tak jsi urychleně mizel v dáli...
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 28 zář 2017, 17:14

Randalfe ty ale nejsi vtipnej. Spis naopak trapnej. Ja osobne vubec nechápu, ze ti ty plky jeste nekde zerou.
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod moloko » 28 zář 2017, 17:17

Neúčasním se lepící aktivity, tím pádem jsem tam jen proběhl pro klíče od auta, ale co bych tobě vysvětloval...byl jsem tam celý den, mohl jsi se zastavit, ale co už....je-li tu někdo smutný, tak to budeš asi jenom ty.

K návratu na normální téma vznesu dotaz, zda je záznam z kotlíku, neměl jsem prostor se účasnit. Děkuji.
Martin "moloko" Mígl
moloko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 28 zář 2017, 18:05

Randalf píše:
Olda Homola píše:

Martine,
důvod je třeba tady?

Oldo, díky za upozornění, vyžádám si honorář za fotku.
A děláš ze sebe hlupáka, nebýt tupě zaslepený, uvidíš, že to není článek, ale jen nadpis s fotkou a odkazem na Modelweb 8-)

No a co, že je to odkaz?
Článek je psán účelově tak, aby se hodil i ke zveřejnění na Modelářovu.
Na jiné články a reportáže se kupodivu tento web neodkazuje, proč asi? že by nedostatek skryté reklamy?
A navíc, ModelWeb je přeci pomlouvačný, zlý plátek a ne nadarmo s ním pan Muzikant rozvázal spolupráci.
Podívejme, co vše se najednou hodí.
Tím pro mě uzavřeno.

Velká omluva ostatním diskutujícím.
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 28 zář 2017, 18:15

Olda Homola píše:
Randalf píše:Oldo, díky za upozornění, vyžádám si honorář za fotku.

No a co, že je to odkaz?
Článek je psán účelově tak, aby se hodil i ke zveřejnění na Modelářovu.
Na jiné články a reportáže se kupodivu tento web neodkazuje, proč asi? že by nedostatek skryté reklamy?
A navíc, ModelWeb je přeci pomlouvačný, zlý plátek a ne nadarmo s ním pan Muzikant rozvázal spolupráci.
Podívejme, co vše se najednou hodí.
Tím pro mě uzavřeno.

Velká omluva ostatním diskutujícím.

Jsi poněkud paranoidní, ale když se ti uleví, tak si kopni. Je mi tě líto...
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48874 • Stránka 668 z 3259 • 1 ... 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671 ... 3259

Zpět na Diskuse