Myslím, že pre tento kit je úplne trefná poznámka prispievateľa s nickom "Jarda" z NBF: "Ale co, pořád lepší než MiG-15 od Eduardu."

Skúsim to cez víkend priložiť k výkresom a prípadne aj skúsiť, ako by pasovali Pavla resin kokpity...
DISMEMBER Dissection píše:Fotky rámečků už sice známe, ale konečně info přímo "u zdroje".
Prý to sedí na 4+, tak jsem zvědavej na názory.
DISMEMBER Dissection píše:Kéž by nebyl. Ale bojím se, že levný a nejspíš povedený Boss je hřebíčkem do rakve patnáctky od Eduardu. Bohužel tím se pro mě všechny jejich nové modely stávají naprosto nezajímavé, když čtvrtky ze zásady ignoruju.![]()
Pavol Vilinsky píše:DISMEMBER Dissection píše:Kéž by nebyl. Ale bojím se, že levný a nejspíš povedený Boss je hřebíčkem do rakve patnáctky od Eduardu. Bohužel tím se pro mě všechny jejich nové modely stávají naprosto nezajímavé, když čtvrtky ze zásady ignoruju.![]()
Myslím, že eduárdia pätnástka už ani ten klinček nepotrebuje... Fagot nie je FW a ani Bf, okrem toho vraj v 1:72 je najdôležitejším parametrom cena kitu a až potom kvalita. Aj ja by som sa radšej teraz vytešoval nad krabičkami od Eduardu (aj keby zrovna stáli 25USD a nie 7doláčov ako HB), ale nežijeme v rozprávke... Takto sa tešíme nad týmito čínskymi bonbonierami, ktoré však vôbec nie sú také nechutné. Aj keď české by ich prekonali s prehľadom, o tom som presvedčený...a na eduárdie fagoty nám aspoň ostali pekné obrázky na večnú pamiatku: 1., 2.
Palo
Pavol Vilinsky píše:DISMEMBER Dissection píše:Fotky rámečků už sice známe, ale konečně info přímo "u zdroje".
Teraz som priložil na 4+ výkres, sedia krásne!
DISMEMBER Dissection píše:co je vlastně v 4+ špatně ? Směrovka ?
Milan Holzapfel píše:Pavol Vilinsky píše:DISMEMBER Dissection píše:Fotky rámečků už sice známe, ale konečně info přímo "u zdroje".
Teraz som priložil na 4+ výkres, sedia krásne!
To znamená, že máme opět jeden tvarově nepovedený Mig
Tkadlec Jaroslav píše:a kolik to koštuje cena ?
Uživatelé procházející toto fórum: Háček a 18 návštevníků