Hasegawa děla snad klasiku(72).Dřiv měli taky spárku(72) ale tu jsem už dlouho neviděl.Já nedávno vydražil na aukcích Vipera ve čtvrtce od italerky ale ten už se nedělá.Jinak existuje nepřeberný množství konverzních setů od 72 po 48,najdeš je na většině modelářskejch eshopech.
Naposledy upravil Jak Jelínek dne 10 bře 2008, 20:39, celkově upraveno 1
Koncepční dotaz - jak moc složité by bylo konvertovat Revelláckou 1/48 F-16 A (stavebnice viz obrázek) na izraelce? Když pominu komuflážní odstíny, které jsem si už jakžtakž nastudoval, je nějaký rozdíl třeba ve zbarvení interiéru? Děkuji za pomoc a rady
V podstatě to není složité, tedy pokud je ve stavebnici kořen SOP bez padákového pouzdra, F-16A IDF ho neměli + pár antén na trupu a sacáku. Kokpit je stejný. No a pak dodělat výmetnice flér na SOP a pod motor mezi stabilizační plošky. Zezačátku ty výmetnice nenosili, ale jinak je to standard vybavení . Ty výmetnice jsou podobné jako na závěsnících F-4E . Jestli budeš chtít podklady, pošlu tě to.
Děkuju Martine, když by jsi mi mohl poslat nějaké obrázky těch výmetnic, antén k doplnění a jak má správně vypadat ten kořen bez padákového pouzdra, byl bych moc rád .