Ahojte, máte niekto skúsenosti s objednávaním zo super-hobby (poliaci), nasiel som tam fotolepty na SU 22 KOPRO, ale nedá sa mi to zaplatiť. Vie prosim niekto poradiť?
Také mohu polské Super-hobby doporučit. Nakupuji tam nepravidelně již 6 let a pokud možno vždy platím přes PayPal. U nepolského zboží jsou sice poněkud dražší, ale vyvažují to některými jinak špatně dostupnými položkami a docela rychlým vyřízení objednávek.
Rozestavěno 1:72: Ju 287 V1 (Huma), Spitfire Mk.VC (Airfix), He 111 H-5 (Airfix), 2x Fw 190 (Eduard), MiG-3 (HobbyBoss), Ju 388 J (R.V.Resin). Čekatelé 1:72: B-25 G konverze (Airfix), Ju 288 (Huma), Do 17 Z (Airfix). https://Hawk.zonerama.com Fotky z modelářských soutěží 2012-2025
Na Super-hobby jsem neměl nikdy žádný problém. Platil jsem přes PayPal, vše přišlo obratem a v pořádku. Nicméně bylo to naposledy loni v říjnu. A od té doby jsem měl problémy zaplatit přes PayPal nebo GoPay na několika zahraničních e-shopech. Změnila se pravidla a banky požadují jakési dvoustupňové ověření. Spíš bych to řešil s Tvojí bankou ...
Super-Hobby úplně super. Vždy rychle a bez problémů. Akorát jednou mi poslali omylem Lavočku 1/72 a nějaký další krámy... Prohodili adresy na balíky. Požádali mě, jestli to můžu přeposlat na správnou adresu do Itálie a poštovný mi bleskurychle poslali na účet. Firma funguje už roky a funguje bezvadně.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Mám problém se Super-Hobby, nemůžu vůbec otevřít jejich stránky. Včera jsem si udělal objednávku, dnes ráno jsem chtěl ještě něco málo přihodit a bác ho. Máte to taky tak nebo je závada jen někde u mne?