Preleziem to a ozvem sa, kedysi som robil stroj s trupovym cislom IW-11 1/48 od Smeru, pacil sa mi s tymi modrymi doplnkami. Bola tam jeho fotka s retusovanym IW na TW.
Ahoj, takze v PKR som nasiel zatial iba toto. Co sa tyka slubovaneho IW-11, obavam sa, ze ta fotografia bola v Triade a tu uz zial nevlastnim. Ak by som este nieco nasiel, urcite to sem zavesim. Pripadne Ti mozem poskytnut schemu od Smeru. U nas lietali sedemnastky aj tak iba vo farbe kovu s ciernymi chodnickami pri korenoch kridiel a farebnymi krytmi anten. Individualne oznacenia strojov boli zriedkave a hlavne malo zdokumentovane. Keby sa tak ozval nejaky clovek, ktory okolo nich pracoval.
v nějakém L+K (90. léta) se řešil rozdíl mezi MIG-17PF s radarem RP-1 a s RP-5. Tam mohly být fotky.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
u te PFky 1015 je barva krytu RP 5 červaná...před týdnem jsem ji dostavěl...jde o kbelský exponát a ted má radom zelený ale při službě v žatci a v budějovicích byl červený.