Zdravím všechny, máte někdo zkušenosti s modely firmy Alanger? Na Válce jsem narazil na Jaka 7B od této firmy. Nikdy jsem o ní neslyšel. Stojí za koupi, co sestavitelnost? Díky
Naposledy upravil Bersekr dne 02 lis 2008, 15:16, celkově upraveno 2
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
to je ta firma, co šli majitelé do basy, nebo to byla jiná ?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
tak to vůbec netuším.Měl to být tuším nástupce ICM.Ale možná se pletu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Nějaké Alangery jsem si kdysi dovezl z Ruska. Ještě jsem to sice nestavěl, ale jestli chcete můžu Vám apoň nafotit rámečky. Tuším, že mám Jak 9T a raketomet Grad.