Mám dotaz na modeláře, kteří stavěli některý ze čtvrtkových Harrierů od Hasegawy. Zajímalo by mě, jak se to staví s ohledem na rozřezanost modelu. Jak to pasuje, jak moc je potřeba tmelit a jak náročná je celkově stavba.
Pokud to tu už bylo, tak mě nekamenujte a místo toho mi sem dejte odkaz.
Houmre čekni rozestavěno - pár jich je rozdělaných. Je to pěkná jebačka - hlavně křídlo trup - blbě se tam dostává a když to gawa dělala byl asi celej team po flámu a po karaoke s japonskejma školačkama. Jinak to sedí pěkně. Kdybych to stavěl znova dokoupil bych šachty protože ty maj bejt otevřený jestli stavíš vypnutou mašinu - ale to se možná liší verzí, nevim. stavba hír viewtopic.php?f=57&t=20011&st=0&sk=t&sd=a&hilit=harrier
Harrier sa dá postaviť priamo zo stavebnice bez nejakých veľkých problémov. Iná situácia nastáva pri použití doplnkov - interiér a podvozkové šachty od Airesu. Interiér sedí veľmi dobre - bez nejakých problémov, hard core nastáva, ak použiješ podvozkové šachty od Airesu - najmä pri tej prednej musíš plast frézovať na hrúbku, keď cez neho už vidíš ... Okrem toho si pri použití uretanov musíš dať sakramentský pozor na geometriu. Staval som AV-8B Harrier II Plus, stavba je v sekcii Rozestavěno. Prípadné otázky cez SZ.
Díly na sebe pasujou dobře, bez nějakýho velkýho tmelení, až na drobné vyjímky (spodní strana napojení LEX na hlavní křídlo, špatný sklon vnitřních pylonů v místě osazení na křídlo. Ale není to nic, co by se nedalo jednoduše napravit. A ještě je třeba předem promyslet postup při kompletování právě toho LEXu a hlavního křídla, a osazení celku na trup. Já třeba přilepil nejdříve LEX na trup, a s lícováním hlavního křídla jsem měl lehké problémy. A ještě potvrzuju Hansiho zkušenost s Airesáckým kokpitem, sedne tam jak ulitej.
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)