[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Kalousek Petr píše:Před válkou měli Němčouři obrovskej dopravní letoun postavený firmou Junkers . Bohužel o jaký přesný typ šlo , už nevím . Vyšla o něm taky v L + K monografie . Kabiny pro pasažéry měl myslím v křídlech . To , co je na fotce mi ten stroj možná trochu připomíná , ale ty houfnice jsou pěkná blbost . Myslím , že jde o fotomontáž . S touto výbavou a s motory , které stroj má , by se snad ani nevznesl . Jestli se mejlím , opravte mne .
Martin Jursa píše:Kalousek Petr píše:Před válkou měli Němčouři obrovskej dopravní letoun postavený firmou Junkers . Bohužel o jaký přesný typ šlo , už nevím . Vyšla o něm taky v L + K monografie . Kabiny pro pasažéry měl myslím v křídlech . To , co je na fotce mi ten stroj možná trochu připomíná , ale ty houfnice jsou pěkná blbost . Myslím , že jde o fotomontáž . S touto výbavou a s motory , které stroj má , by se snad ani nevznesl . Jestli se mejlím , opravte mne .
myslis Junkers G.38
kito píše:Nie je to variácia na tému Kalinin K-7?
http://www.aviation.ru/k7/k7giant.html
a určite to nie je fotka, ale iba render...je snáď jasné
Aleš Hoško píše:Taky bych se přiklonilk tomu Kalininu ,ale nedělal takovy letajici Titaniky i dornier?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků