Martin Černý 'Černoch' píše:Ty Matine a co když právě změnili nálitky kvůli tomu aby se to líp tahalo z formy nebo odlejvalo.
mess píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Ty Matine a co když právě změnili nálitky kvůli tomu aby se to líp tahalo z formy nebo odlejvalo.
No pak ale nechapu, proc by davali pryc tu prepazku z kompresoru. Kazdopadne jak jsem uz psal vyse, doufam, ze se pletu, taky jsem je mel rad a mam od nich par zajimavych veci.
M.
Martin Černý 'Černoch' píše:mess píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Ty Matine a co když právě změnili nálitky kvůli tomu aby se to líp tahalo z formy nebo odlejvalo.
No pak ale nechapu, proc by davali pryc tu prepazku z kompresoru. Kazdopadne jak jsem uz psal vyse, doufam, ze se pletu, taky jsem je mel rad a mam od nich par zajimavych veci.
M.
Já na těch kompresorech tedy výrazný rozdíli nevidím, ale je to dáno asi kvalitou fotek. Ono ne vždy co vypadá krásně jako mástr, se dá bezproblémů odlejt. Je možný že to zjednodušili.
Painkiller píše:Je jasný že dostali jen mástry, přepážku nedělají bůhví proč, to ale neznamená že to není CE...
mess píše:Painkiller píše:Je jasný že dostali jen mástry, přepážku nedělají bůhví proč, to ale neznamená že to není CE...
Nehadam se, ze neni, jen tam nevidim tu jistotu. Doufejme, ze mas pravdu.
M.
Vladimír Begera píše:normalna kopia CE, zmenene je to prave preto, aby to neslo napadnut...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Martin P, pixxxel a 17 návštevníků