Poprosil by som vsetkych , co maju niake informacie o L-159 1:72 od Legata nech mi poradia aka je to vlastne stavebnaca , ci sa da este zohnat + niake postrehy zo stavpi , pripadne foto vasho medelu L-159
Ten model se už sehnat nedá, leda od někoho, kdo by ho prodával. Moc si to nepamatuju, ale v pár recenzích ho docela sepsuli, pomalu to vypadalo, že to je jen parodie na Alcu, já si ale myslím, že to tak zlý nebude. Oni ti recenzenti někdy docela přehánějí.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
mohl by někdo ze šťastných majítelů Legato Alku nafotit ? Jak sestavenou, tak hlavně ještě neopracované díly.
Sám mám jen Airczech L-59/39MS, u které jsme si vloni vydupali reedici. U Alca doufám v shortrun, už abysme jí někomu prodali a nebo měla nějakou nápaditou kamufláž.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]