No po F-16 od Tamky sa mozno dockame prekvapenia
Pavol Papp píše:drahe jak drahe. cele ej to an tom ci si ochotny to pre tu masinu podstupit. Ja som do Phantoma FGR.2 investoval uz 2200sk a planujem este dalsich 2200 sk este investovat. Cele je to o tom ci si schopny tie prachy zarobit skor ako urobit tu upravu a desnu pracu na tom modeli.
Lavi píše:Jak? JednodušeBuď na to máš nebo nemáš. Pak můžeš být ochotný investovat třeba 10 000$, ale když je nemáš..
juraj ondrus píše:Urcite nejeden modelar vychadza s toho na co ma a co je prenho prioritne ked niekdo chce mat model postaveny len z krabicky to je jeho vec a ked chce mat niekdo model plny detailov a bude snim spokojny tak to je tak isto jeho vec ved prdsa tie doplnky neboli vyrobene pre srandu a otazka ci na to mam alebo nemam je tu absolutne zbitocna lebo ked raz na to nemam tak to nekupim a budem brusit a dorabat alebo mi bude stacit model s krabicky aj to je moznost a ked na to mam tak si to kupim a hotovo model je predsa urceny kazdemu na radost a nie na to aby som sa nan vysral ked nemam na aires kokpit alebo nieco ine je absolutne jasne ze doplnky sluzia modelarom na zlepsenie kvality jeho modelu a ked na to nemam tak vezmem smirgel plastove dosticky a ideeeeeeeeeeem na to alebo si nekupim tri modeli a spravim si jeden z doplnkami
pooky píše:Mne sa nepaci jedna vec ktora v poslednej dobe sa rozsirila a to pojem ze bez doplnkov model nieje modelom a tak aj mlady modelari kupuju doplnky a plechy hoci ich nevedia este ocenit ale preto ze je to in....
Uživatelé procházející toto fórum: dmoravan, Harous a 32 návštevníků