Len dufam, ze mas dost velky byt , je to poriadna potvora. Inak Italeri to vyriesila tak, ze povodny model Me321 doplnila o motory a bola to 323. Fakt sa to uz tazko zhana. Ja som to stastie mal a uz sa u mna vala na skrini. Pomaly sa do neho asi pustim. Inak kvalita urcite neurazi. Vela zdaru
No... nejenom doplnila o motory, v reálu vycházel taky z Me 321 ale těch rozdílů bylo mnohem víc a to i na modelu, třeba spodek trupu... atd, mám doma oba, oba na prodej
Me-323 "Gigant" mohu nabídnout. Byl to největší letoun ve II. světové válce, takže i v té dvaasedmdesátině je to pořádný drobeček.Dále mám ještě od firmy Italeri He-111 "Zwilling", pětimotorový stroj, který měl původního Giganta (Me-321) vlekat.V případě zájmu pište na e-mail Dineen@seznam.cz
Me-323 "Gigant" mohu nabídnout. Byl to největší letoun ve II. světové válce, takže i v té dvaasedmdesátině je to pořádný drobeček.Dále mám ještě od firmy Italeri He-111 "Zwilling", pětimotorový stroj, který měl původního Giganta (Me-321) vlekat.V případě zájmu pište na e-mail Dineen@seznam.cz" onclick="window.open(this.href);return false;