Pěkný, pěkný, ale jen do té doby, než to po vás začne střílet!
28 let, rozestavěno Ki-61, Ki-84 a Pz.IV
28 let, rozestavěno Ki-61, Ki-84 a Pz.IV
Torju píše:Ale to přece je z části již vysvětleno v tom Revi 35 nebo tak nějak. Byl to asi orel, ale z boku na té fotce to vypadá něco jak čtyřlístek. Ta mašina jak jsem již psal byla focena krátce po válce v Japonsku. Byla zveřejněna i v knize Zlomená křídla samurajů.
Martin F píše:česká verze Zlomených křídel samurajů je zločin proti lidskosti, takovou snůšku blbostí jsem už dlouho neviděl, a to občas zalistuju také v Překvapení pro tebe nebo Ženě a život, originál je asi o 1000% lepší
Legenda o čokoládově hnědé mašině se čtyřlístkem a žloutými přídavnými nádržemi vznikla asi takhle...
pan Gallagher, autor knihy Meatballs and Deadbirds, fotil jako jeden z vojáků amerických okupačních sil o 106 všude, kam se dostal. Fotky vyvolal a společně s negativy je uložil do šuplíku. Zhruba po 25 letech, v době boomu zájmu o letectví v WWII, si na fotky vzpomněl a knižně je vydal jako ony Meatballs and Deadbirds. No a k těm fotkám si po tom čtvrtstoletí vymyslel popisky. Protože si celkem prd pamatoval, tak to podle toho i vypadá. A ty výmysly mu sežrali úplně všichni, včetně mě, a věřil jsem tomu dokud mi ti poučenější, chytřejší neukázali důkazy o tom, jak to bylo ve skutečnosti...
Uživatelé procházející toto fórum: JimiX a 18 návštevníků