Dobrý den, pane Šulci,
chtěl jsem se zeptat, zda neplánujete brasinové bomby na Lysandera od Airfixu (1:48)?
Děkuji a ať se daří. Jiří Halouzka
Jiří píše:Dobrý den, děkuji za odpověď, paráda. No, ono se Vás ptát na správné věci ve správný čas /dle každého jinak/ je téměř nemožné. Ale díval jsem se na SPACE malého bise, když tam jsou ty těsnící hadičky vodorovné, nešlo by tam příště nějak zakomponovat i ty hadičky pro přední štítek a zadní přepážku?
PetrB píše:Dobrý den pane Šulci, jedna čistě akademická otázka - v případě, že byste se rozhodovali udělat i "úzkou" směrovku na ranné verze Mig-21F - lze odhadnout, kde by byla hranice (odhadovaného počtu prodaných kusů), kdy byste ji dělali formou přímého 3D tisku a kdy by se už vyplatilo udělat kovovou formu a standardně ji lisovat?
díky
Petr
jirihalouzka píše:Dobrý den, pane Šulci,
chtěl jsem se zeptat, zda neplánujete brasinové bomby na Lysandera od Airfixu (1:48)?
Děkuji a ať se daří. Jiří Halouzka
Jiří píše:Pěkný víkend přeji, takový modelářský... No, to je právě to, trefit se do toho definování a rozhodování. Ale to tento případ evidentně tedy není, protože SPACE na bise už vyšel, ale právě proto se ptám na MiGa-21R, jestli tam by to nešlo, nebo SMT, tam až po válce, takže času dost, čert ví, kdy se rozhodujte, BTW, po roce se tedy zeptám i na MiGa-15 S, jestli uvažujete o této verzi. Když jste tenkrát ten projekt ohlašovali, měla by být i UTI a to souběžně. Platí to stále? Nebo spárka bude později? Tak jsem zvědav, jak jsem se trefil... BTW, včerejší podcast, zase fajn, dokonce jsem zaregistroval i LooKové boční panely!
Daniel Tomala píše:Dobrý den, pane Šulci,
mám dotaz na FM-2 Wilder cat 1/48 - vztlakové klapky, nabízíte pouze leptané (Kat.č.: 481119).
Uvažujete, že byste do nabídky přidali i tzv. brasinové stejně jako pro F4F-3 a F4F-4 ?
Děkuji za odpověď.
Uživatelé procházející toto fórum: Jan Poesný, kansas1, Vl.Šulc a 45 návštevníků