Zdravym Vas neviete mi prosim niekto povedat aky je to model lebo pozeral som vylisky na stranke Luckymodell ale vela sa stoho neda urcit ide mi hlavne o detaily povrch a interier ak ma prosim doma niekto tento model tak ho prosim o detailnejsie foto vopred dakujem za vsetky vase ohlasy
Ahoj Maros vdaka za tvoju odpoved aj za tip na web ak by som ta mohol poprosit tak by si mi mohol nafotit len zblizka detaily povrchu pripadne aj ine detaily nie vela foto len zopar lebo rozmyslam o jeho kupe lebo sa neviem rozhodnut medzi Fujimkov alebo o polovycu lacnejsi Airfix. Airfix som vydel tak o nom mam uz aky taky usudok ale prave tato fujimka ma zaujima tak ti zatial pekne dakujem a prajem vsetko dobre TO Pooky to Revel zrovna tuto verziu nevyraba ale aj tak mi je to jedno lebo to nieje Boh vie co to fakt radsej stary airfix na ktori by som ale zasa nemal US NAVY dekaly takze to je len z blata do kaluze kym by som nenatrafil na uplne stary prebal kde bola atraktivna verzia z vyzdvyhu Apola to uz by som bral
To Pooky: myslel som to tak, že model tejto verzie (US NAVY) nikto lepšie nerobí
To Juraj: Model je to pekný, rytie je kombinované - na trupe je aj pozitívne (plechy) aj negatívne (rôzne otvory, prístupové panely ...). Na celom povrchu sú jemné pozitívne nity čo však pri pohľade na fotky skutočného stroja nie je na škodu.
Prikladám fotky. Fotil som to večer pri umelom svetle a dosť som bojoval s fotoaparátom, aby zaostril na to čo potrebujem. Asi mu vadil ten biely plast.
Tak ešte kabínka...
Až teraz ma napadlo, že som ti mohol aspoň odfotiť návod na sfarbenie a dekály, ku skeneru sa totiž momentálne nedostanem.
No nič, tak zajtra.
Hummer píše:Takhle vypadá postavenej. Staví se pěkně, všechno sedí, povrch se mi zdá naprosto skvělej, ty nýty.
Zdá se mi to nebo jsi nenabarvil několik dílů do bíla? Připadají mi, že třeba anténa na ocase, posuvná vrata nebo disky kol hlavního podvozku jsou v původní barvě plastiku...